|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω αυτη τη στιγμη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παλι εδω και μια βδομαδα τα εικονιδια αρχικη σελιδα δεν μου τα παιζει και αντι αυτων εμφανιζεται ενα κοκκινο x,νομιζα οτι εφταιγε το pc αλλα το ιδιο μου εμφανιζει και στην δουλεια το αλλο pc.
Καμια ιδεα? ------------------------- Για πες τε μου πως κανουμε screenshot για να σας δειξω το προβλημα...
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 18-10-09 στις 11:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πατας το κουμπι print screen, ανοιγεις την ζωγραφική και επιλέγεις απο το μενου, επικόληση.
Το σωζεις σε jpg και μας το ποσταρεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σορρυ για την καθυστερηση.... Το προβλημα μου ειναι ακριβως το ιδιο που προαναφερει και ο φιλος westie. Και με τον explorer και με το mozilla το ιδιο κανει.
|
|||
|
|||
![]()
Και σε μενα κανει το ιδιο εδω και μερικες μερες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιταξτε πως μου το βγαζει και στα 2 pc το ενα vista και το αλλο xp.
|
||||
|
||||
![]()
Ok άμα το δει ο Σωτήρης θα το φτιάξει.
Λείπει το αρχείο του εικονιδίου οπότε όλοι θα το βλέπουν έτσι. Μάλλον κάτι έγινε με το προχθεσινο update. @dimis1978 εσένα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι, μήπως έχει κανένα software firewall πχ ZoneAlarm ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια... | Αber | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 27-04-09 14:23 |
Απορια.... | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-08-08 16:56 |
Απορια | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 26-10-07 19:28 |
Απορια! | jimfytakis | Greek Aquarist's Boards | 7 | 23-05-07 22:16 |
CO2 απορια!! | yiannisnik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 17-05-07 10:27 |