|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφοι!!!! θελω και γω!!!
τι λαχανικά τους ταιζεις γενικά; το ψυγείο μου συνήθως εχει πατάτα , αγγούρι , καρότο και κανενα μήλο τι απο αυτα ειναι καλύτερο για το πλεκο μου? ρίχνεις και ταμπλέτες ή μονο αγγουράκια; |
|
|||
|
|||
![]()
Κούκλοι είναι, ζηλεύω (γυναίκα, τι λες γι ακόμη ένα ενυδρείο με πλέκους?)
![]() ![]() ![]() Όσο για τις φωτό, μια χαρά είναι, πού να δεις τις δικές μου... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- πες μας σε τη παραμετρους νερου τους εχεις και ποσα λιτρα μπραβο πολυ ομορφα τα ψαρακια σου
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 16-10-09 στις 12:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα από τα αναφερθέντα λαχανικά και φρούτα αρέσουν στους pleco. Απλά μερικά είδη προτιμούν το ένα ή το άλλο. Για παράδειγμα,το καρότο είναι πολύ βολικό στο τάισμα γιατί βυθίζεται μόνο του αλλά δεν το τρώνε όλοι οι pleco. Το γένος Panaque και το πρώην Cochliodon το λατρεύουν αλλά πολλά άλλα γένη δεν το αγγίζουν. Η πατάτα επίσης δεν αρέσει σε όλους αλλά τα προαναφερθέντα γένη την ταράζουν επίσης
![]() Εννοείται φυσικά οτι πρέπει πρώτα τα ερευνηθούν πολύ καλά οι συνθήκες που απαιτεί ένα είδος που θέλει κάποιος να βάλει και να εξετασθεί αν μπορούν να καλύφθούν πλήρως και όχι απλά οριακά,πρωτού κάποιος αποφασίσει αν θα το βάλει στο ενυδρείο του ή όχι...
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
από φαγητό τους δίνω τα προαναφερθέντα λαχανικά και ταμπλέτες OSI. Οι πλέκο είναι σε ένα ενυδρείο 720 λίτρων μαζί με δίσκους και γεωφάγους, με θερμοκρασία 29 βαθμούς, Ph γύρω στο 5,5 και tds 130. Υπάρχουν πολλά ξύλα, μεριές σπηλιές και αρκετές κρυψώνες, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι καυγάδες..
|
||||
|
||||
![]()
πραγμετικα ομορφα ψαρια !!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου να σου ζήσουν.Αν θέλεις βάζε καμιά φωτογραφία που και που να τα βλέπουμε πως μεγαλώνουν.
|
||||
|
||||
![]()
εχω εναν Pleco και οι ακαθαρσιες του εχουν γεμισει το ενυδρειο μου..10 ποντους μακαρονι σερνει απο πισω.ειναι γυρω στα 5cm και
τον εχω κανα 6μηνο.βασικα ειναι η πρωτη φορα που εχω Pleco και δεν ηξερα οτι βρωμιζει τοσο. για να μην ανοιγω αλλο thread ...τον χαριζω ! |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μια φωτο για την αναγνωριση του και καταχωρησε το στις αγγελιες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help!!!!!με pleco.... | gohn1990 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 21-03-08 15:30 |
pleco <7cm ? | Dimi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 26-09-07 09:43 |
Pleco...αλλα τι pleco?! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 04-06-07 09:51 |
SOS Pleco | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 23-03-07 17:16 |
Pleco | binational | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 25-10-06 04:41 |