|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Και μιας κι είσαι εδώ, 2 ερωτησούλες: 1. Πως θα κρίνω αν χρειάζομαι κι άλλο μπόλι; Απο τις μετρήσεις αν "σηκώσει" Νο2 η ΝΗ3? 2. Ταίζω ως πρώτο βράδυ; Να είσαι καλά! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Δεν υπάρχει λόγος, άστα να ηρεμήσουν και τάισε αύριο... PS: από Ηράκλειο τα πήρες ? είχα δει κάτι μωράκια σε ένα πετ τώρα τελευταία...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι απο πετ σοπ, απο το μικρό που βρίσκεται στον Πόρο, στην Ικάρου. Μάλιστα μου είπε οτι μόλις χτες κάποιος απο Ιεράπετρα κοντά (Μουλιανά) πήγε και του άφησε καμμιά 50αριά μωρά, γι αυτό κι'όλας δεν μου τα χρέωσε...
Πήγα και σε όλα όσα ήξερα σήμερα καλού κακού να δω τι γίνεται αλλά δεν... Σε 2 μαγαζιά είχαν μόνο 1 ή 2, αλλού δεν είχαν καν... Για τα Μαινγκάνο δε, ούτε κουβέντα, κανείς δεν τα έχει αλλά δεν τα ξέρουν κι'όλας... PS> Αλατάκι να βάλω;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ημαρτον......πριν μια βδομαδα ,που πηρα τον συνοδοντη απο εκει δεν ειχε τιποτα!!! Φτου.......ποσο τα ειχε περσι ;
Σορρυ για το οφτοπικ!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |
Παρουσίαση πριν και μετά GAB - Κιχλίδες Μαλάουι | frits | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 04-01-07 11:39 |
Βιβλίο για Τανγκανίκα | Gorgi | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 6 | 27-05-05 09:06 |
Τανγκανίκα + planted aquaria | newfish | Tanganyika | 0 | 23-12-02 18:34 |