|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν η άμμος είναι απο θάλασσα, περιέχει μικροσκοπικά κομμάτια από όστρακα, τα οποία θα σου ανεβάζουν το ΚΗ. Το τεστ με το ακουα-φόρτε θα δείξει πάντως.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τιποτα φιλε μου.μην βαζεις την αμμο.ειπαμε οτι το ξυλο μαλακωνει το νερο αλλα οχι τοσο πολυ ωστε να εξισσορωπηθει.μπορεις παντως να χρησιμοποιησεις την αμμο σε ενυδρειο με κιλχιδες.για σκεψου το.....
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.τελικα πηρα φυσικο ζαλικι απο πετσοπ.σκεφτομαι ομως να βαλω κιχλιδες οπως μου προτεινες και γενικα ψιλοαγρια ψαρακια.πειραζει που θα εχω φυτα και ξυλο ομως μεσα?το λεω επειδη οι κιχλιδες θελουν σκληρο νερο.υπαρχει προβλημα που θα ειναι μαλακο λογω του ξυλου το νερο η ειναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |
τι μπορω να κανω; | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-05-08 12:42 |
πως μπορω να ανεβασω το kh? | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 08-04-08 17:18 |
Μπορω και εγω ? | Tricky | Malawi | 9 | 13-06-05 15:13 |
Δεν μπορω να μπω στο chat | Μάνος Καλονόμος | Greek Aquarist's Boards | 1 | 03-06-05 15:19 |