|
|
||||
|
||||
![]()
1.20*60*60 158 ευρω!!! βαλε και το ροντε 45 ευρω...200 ευρω τα τζαμια της γυαλας!!!! πλακα κανεις πως ειναι πολλα τα λεφτα ε ???? οσοι κολλανε ενυδρεια 150 ευρω παιρνουν.Συνολο 350!.Δηλαδη τι ζηταμε?τσαμπα..?Θεωρω την τιμη απολυτα λογικη
black_caviar εχεις ποντο απο μενα.ψαγμενες οι τιμες σου...αν ειναι το ιδιο ψαγμενο το τζαμι και το κοψιμο σου...θα τα πουμε συντομα..και δε θα ειμαι ο μονος ![]() ΥΓ. τιμες για τρυπες δεν εδωσες... |
|
||||
|
||||
![]()
hmm οκ παιζει να κανω και λαθος γιατι δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα ακομα απλα ειχα βρει προσφατα με 45 ευρω 10αρι γιαυτο το ειπα. (δεν ρώτησα για κόλλημα ποσο)
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ φιλε μ sifnos
το κοψιμο μας ειναι αψογο οπως κ το ροντε (αν θελεις υδροκοπτικη ή laser να ξερεις οτι γινετε αλλα εχουμε προτιμηση στο διαμαντι) οι τρυπουλες ειναι δωρακι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να πας σε σπιτι και να κανεις τρυπα σε μεγαλο ενυδρειο?
Αν ναι ποσο το μαλι? Thanks |
|
|||
|
|||
![]()
αρκετα καλες τιμες.....μπραβο σας!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αεροπλάνο 150 ευρώ Ταξί 30 ευρώ Φαγητό 30 ευρώ Ξενοδοχείο 100 ευρώ συν την αμοιβή του ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι για μενα ειναι για φιλο που ειναι Αθηνα(Περιστερι). Εχει ενα 400αρι και θελει να κανει υπερχείλιση. |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας και παλι παιδια και συγνωμη για τις καθυστεριμενες απαντησεις...
φιλε μου agnos ευχαριστω για την ευκαιρια που μου δινεις να σας δειξω που κυμαινονται οι τιμες μας... 120cm x 50cm x 60cm (υψος) ----> 590 euro (12χιλ παχος ετοιμο ροντε κολλημενο με τις κοντρες) δυστυχως δν μπορω να στειλω ενα ατομο για μια τρυπα μονο.... καταλαβαινετε οτι το κοστος ειναι μεγαλο.... ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζαμας που να φτιαχνει ενυδρεια ? | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 20-05-06 21:39 |