|
|
||||
|
||||
![]()
βάλε μια ΕΠΙΠΕΔΗ-πλατιά πέτρα να δούμε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις εχεις κανει?
Στο σεμιναριο ο Dieter Untergasser ειπε οταν το ψαρι πηδαει απο το ενυδρειο υπαρχει σοβαρη περιπτωση να δεχεται στρες από αμμωνια.
|
||||
|
||||
![]()
1.Επειγοντως βαλτα στο 500 επισπευσε το οσο πιο γρηγορα μπορεις , εγω ειχα 2 και τελικα εδωσα το 1 γιατι το αλλο ψωφισε μετα απο μαχες ,κυριως με τον πλακοστομο. Ηταν γυρως στα 20εκ τα δικα μου.
2. Πανω απο το ενυδρειο οπως και διποτε πρεπει να βαλεις κατι , απορρω που δεν στο χουν ξανακανει , εμενα καθε βραδυ χτυπουσαν το καπακι ! 3. Εγω στην θεση σου θα εβγαζα το ξυλο , τουλαχιστον μεχρι να μπουν στο 500αρι , γιατι εαν κυνηγιουνται ειναι πολυ πιθανο να γδερνεται εκει ! @Razorblade Τα οσκαρ ειναι επιθετικα σε αλλα ψαρια αλλα οχι σε ανθρωπους !!! Εδω τα πιρανχας δεν δαγκωνον θα δαγκωσουν τα οσκαρ |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κάνει μετρήσεις με υγρά τεστ της tetra και έχω μηδενική αμμωνία και νιτρώδη, μετρώ μόνο νιτρικά τα οποία ξεφορτώνομαι με τις συχνές αλλαγές.
Το πήρα το μάθημα μου και δεν ξαναφήνω το καπάκι ανοιχτό χωρίς επιτήρηση. Θα ψάξω για πλατιά πέτρα σήμερα κιόλας και θα βγάλω κάποια αιχμηρά ξύλα. Ευχαριστώ όλους για την άμμεση ανταπόκριση! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες οι πετρες που εχεις ειναι μαλλον ασβεστολιθηκες και δεν κανουν.
Τις εχεις τσεκαρει? |
|
||||
|
||||
![]()
έκανα το τεστ με το ξύδι, έριξα επάνω και δεν άφρισε, αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει ότι δεν έιναι ασβεστολιθικές...
![]() σήμερα θα βάλω και την πέτρα να δω τι θα παιχτεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aquaforte? |
|
|||
|
|||
![]()
λεσ και στα δικα μου να ειναι απο μαχες με τον πλακοστομο ετσι γδαρμενα και τζαμπα ανισυχω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα δικα σου οσκαρ ειναι σε 82 λιτρα και εχει και πλεκο μεσα και δεν ξερω και τι αλλο μπορεις να εχεις...Τα γδαρσιματα ειναι το τελευταιο για το οποιο πρεπει να ανησυχεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με οσκαρ | garfield | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 04-10-09 13:00 |
Γεννα οσκαρ | ANEMOS | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 30-05-08 23:24 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
οσκαρ αρωστο | KWSTAS718 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 29-10-06 10:05 |
Aνορεξία σε Οσκαρ | nikman | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 30-09-06 10:40 |