|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Από κοντά ίσως είναι ωραίο. ![]() Μοιάζει σαν να βάφτηκε με σπρέι κάτι που εμένα σαν γούστο δεν μου άρεσε. Από κει και πέρα το θέμα είναι να αρέσει εσένα. ![]() Έχω ακούσει ότι με πινελάκι ζωγραφικής στο τέλος σε μερικά σημεία πετάνε μερικές πινελιές απαλό πράσινο .Aν όλη η κατασκευή είναι βαμμένη σε αποχρώσεις της ώχρας.
|
|||
|
|||
![]()
Απο τις φωτο δεν φαινεται και τοσο καλα το αποτελεσμα Γιαννο........
Παρασκευη θα σου κατεβω....... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λέω ότι προτιμώ το πρώτο κομμάτι....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετό προβληματισμό αποφάσισα.
Έτσι θα κάνω όλη την κατασκευή. Όταν το τελειώσω όλα θα το βάψω. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα
![]() Τα τρια επιπεδα τι ειναι?Νομιζα οτι θα ειναι προεκταση της λιμνης(με νερο μεσα) αλλα εχεις βαλει χωμα.Τι θα ειναι τελικα?Φυτα θα μπουν εκει?
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι μην το ξεχάσω! Η αντλία και το φίλτρο, λογικά είναι συνδεδεμένα στο ρεύμα. Πόσο ρεύμα καίνε; Πρέπει να δουλεύουν ασταμάτητα 24/24?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στα 2 πρώτα επίπεδα θα μπουν μόνο φυτά λίμνης. Στο τρίτο θα μπουν ψάρια Το νερό θα κάνει όλη την διαδρομή από όλα τα επίπεδα και θα καταλήγει στην λίμνη. Πάνω από το χώμα θα μπουν χαλίκια και η ροη του νερού θα είναι λίγη για να μην παρασέρνει το χώμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι είδους χώμα βάζουμε στα φυτά λίμνης; Είναι κάποιο συγκεκριμένο μείγμα; Και η αντλεία ή το φίλτρο κάνουν θόρυβο;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |