|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμ, αυτο ισως να μην ειναι καλο. Τα πρασινα αυγα συνηθως δεν...απ οτι εχω ακουσει (δεν μου εχει τυχει ακομα)
|
|
||||
|
||||
![]()
χμ... γιατί αυτό; ξέρουμε από τι προέρχεται;
Αλέξανδρε το έψαξα λίγο στο ίντερνετ και αναφέρουν ότι συμβαίνει συχνά και δεν είναι λόγος ανησυχίας, μάλιστα οι άγριες red cherry έχουν πράσινα αβγά. Χμ μάλλον οι δικές μου έχουν "άγριο" αίμα μέσα στους χα χα
|
||||
|
||||
![]()
καποιες απο τις θηλυκες μου φερουν πρασινα αυγα...δε ξερω ποσο καιρο τα κρατουν ουτε αν εκκολαπτονται..καθως εφοσον ειναι πανω απο 150 δε μπορω να τις παρακολουθησω μεμονωμενα..παντως εχω συνεχως γεννες...
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία, οι δικές μου ενήλικες είναι μόνο 7 και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 με αβγα, μια με κίτρινα και μια με πράσινα. Θα την πααρκολουθήσω αν και απ όσο έψαξα τελικά μάλλον δεν είναι πρόβλημα
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, τελικα δεν ειναι κακο. Εκανα μια ερευνα και βρηκα οτι προερχονται απο τα γονιδια των αγριων Neocaridina heteropoda που φερουν πρασινα αυγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο off αλλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Εβαλα πρόσφατα σε ενα 30λιτρο που ειχα 6 cherry και με τα απο 4 μερες ειδα αυγα στις 3(κιτρινα). Το ερωτημα μου ειναι επειδη δεν εχω καμια εμπειρια με το συγκεκριμένο ειδος ειναι ποσο καιρο μπορει να τα κρατανε?!Παιζει να εχουν περασει και 2 εβδομαδες απο τοτε..
|
|
||||
|
||||
![]()
20 με 25 μέρες.....μετά σκάνε τα μικρά.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |