|
|
|||
|
|||
![]()
εκανα μετρησεις στο ενυδρειο μου σημερα.εχου περασει 9 μερες
1. αμωνια=0 2.ΝΟ2= 0.05 3.ΝΟ3=0 4.PH= 7.5 οι μετρησεις εγιναν με υγρα τεστ JBL |
|
||||
|
||||
![]()
περιμενε μεχρι τα no2 να γινουν 0 και η αμμωνια και μετα βαλε ψαρακια αφου κανεισ μια μεγαλη αλλαγη νερου 50 60 %
|
|||
|
|||
![]()
Νο3=0 αυτο ειναι λογικο?
ολα μηδεν και ειμαι ετοιμος? |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά 100χ30χ40 αν είναι όπως λες το ενυδρείο σου είναι 120 λίτρα και όχι 100
|
||||
|
||||
![]()
to no3 το ελενχεις με της αλλαγες νερου
|
|||
|
|||
![]()
παιδια η λαμπα του ενυδρειου μου παρεδωσε πνευμα. 25 watt 74 εκατοστα φθοριου.να παω να παρω ασπρη παλι η ocean blue?ποσο εχουν πανω κατω?
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε λαμπες για τα φυτα καμια 25 περιπου
|
|||
|
|||
![]()
η λαμπα αλλαχθηκε με 22 ευρω.σημερα εριξα κι εναν μονομαχο μεσα στο ενυδρειο μου.πολυ καλος.στην αρχη πηγαινε ολο ψηλα σαν να ηθελε να παρει αερα.τωρα παει παντου.ξεθαρεψε.μπαινει μεσα στις τρυπες που χει το καραβι και βγαινει σφαιρα.πλακα εχει.:P ειμουν ετοιμος να παρω ενα ζευγαρι guppy
αλλα ο μονομαχος μου αρεσε ποιο πολυ...αντε να δουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |