|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Γιαννάκη και καλή συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από μένα.
Μήπως και λίγη cuba στο σωλήνα ή κανένα "ψηλό" μπροστά του??
|
|||
|
|||
![]()
Κατ` αρχήν μπράβο Γιάννη για την παρουσίαση. Ο raven κάπου έχει δίκαιο αλλά στην πραγματικότητα δεν φαίνεται έτσι, από κοντά φαίνετε πολύ καλλίτερα. Χωρίς πλάκα παιδιά η Κατερίνη τείνει να δημιουργήσει σχολή. Όσο για το "κάτι μου θυμίζει" του Μίμη, ρε φίλε Μίμη πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι που να μη σου θυμίζει κάτι γιατί έχουν γίνει όλα
![]() Και πάλι μπράβο Γιάννάκη. Το θέμα είναι όλα να πάνε καλά και να χαιρόμαστε το υπέροχο ενυδρείο σου με μια κούπα ζεστό καφέ και παρεούλα.... ![]() ![]() ![]() χειμώνας έρχεται... |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρείο, καλή συνέχεια να έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!!! μολις δημιουργηθει και το "χαλί" θα ειναι υπεροχο!! μπραβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο! Συγχαρητήρια, μ'άρεσε πολύ!!! όχι πολλά πολλά αλλά τόσα ώστε να δείχνει όπως πρέπει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Γιάννη!!! Μου άρεσε παρα πολυ όλο το layout!!!!
![]() ![]() ![]() Και το στήσιμο των ξύλων μαζί με το pterotus είναι σουπερ!!! Τα ξύλα είναι αγοραστά?? Γιατί νομίζω ότι έχει μπει κάποιου γνωστού το χεράκι μέσα...!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινούργιο ενυδρείο | παπαε | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 24-01-08 16:23 |
Καινούργιο ενυδρείο | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 08-09-07 00:01 |
Καινούργιο ενυδρείο | thediscusman | Δίσκοι | 31 | 16-08-04 11:48 |
Καινούργιο Ενυδρείο !!! | arisal | Malawi | 1 | 13-06-04 17:10 |