|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν περάσετε από την αποθήκη τους, πάρτε μου εκείνη την "μπουκαλίτσα" χα,χα,χα
Ούτε μαγαζιά με ενυδρεία δεν έχουν αποθήκη με τόσο υλικό, γούρλωσαν τα μάτια μου. ![]() ΥΓ Την μηχανή την έφερα αλλά τραβάω τα μαλλιά μου γιατί έχει πρόβλημα το βίντεο ρε γμτ. Κάνω προσπάθειες τόση ώρα να το επαναφέρω γιατί δεν το διαβάζει, αλλά βρήκα λύση ελπίζω να τα καταφέρω. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχα!Σας βλεπω να δινετε πανελληνιες!Αντε να γινουμε και συμφοιτητες!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν (Γιουπυ-γιάγια-Γιούπι-Γιου-Για-Για)
![]() ![]() ![]() To βιντεάκι χωρίστηκε σε 2 τμήματα (Παλιο-Youtube) και θα έχει ανέβει σε μισή ωρίτσα το πολύ. Υπομονή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και η ομαδική μας φώτο.
Σας κρατάω απασχολημένους ![]() Τα έχω ανεβάσει αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγοοοοο ακόμα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω με την σειρα μου περασα πολυ ωραια στο μεσολογγι.ολοι ησασταν πολυ φιλικοι και η παρεα σας ηταν σουπερ.να δωσω τα συγχαρητηρια στα παιδια απο το μεσολογγι και τους ευχομαι το χομπυ τους να το κανουν επαγγελμα.ξερω τι λεω.απλα θα ειναι οι καλυτεροι.χαρηκα πολυ για την γνωριμια με ολους σας και θα τα ξαναπουμε συντομα.αντε να ερθει και κανενας αλλος απο πιο μακρια να κανουμε ενα καλο σεμιναριο.να στε ολοι καλα.
![]() ![]() ------------------------- δωσε κι αλλες ρε γιωργαρε!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas213 : 11-10-09 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμο το πρώτο μέρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια χελώνα που λιάζεται, σε λάστιχα Michelen !!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση Πάτρα ή Μεσολόγγι | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 68 | 11-10-09 09:28 |
Πάτρα ή Μεσολόγγι Νέα συνάντιση;; | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 13-04-07 17:20 |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |