|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ψαξε να βρεις μια ευκολη λυση οπως διαβασα και σε αλλο ποστ εχεις προβλημα καλυτερα δωσε τα ψαρια και ξεκινα απο την αρχη σκεψου λογικα εχεις ενα ενυδρειο περιπου 60 εκ σωστα το οσκαρ γινετε 40 εκ ο σκατοφαγος αν θημαμε καλα καπου εκει ο παγκασιους 1,5 μετρο ασε τα υπολοιπα και σαρδελες να ηταν σε κονσερβα παλη δε χωρανε ηθελα να ηξερα αυτος που στα πουλισε μ@λ..κ..ς ητανε ελεος
|
|||
|
|||
![]()
Κάλα πόσο καιρό κάνουν αυτά τα ψάρια να φτάσουν πλήρες μέγεθος? Σε πόσο χρόνο λέτε πως θα αρχίσω να έχω πρόβλημα χώρου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι ψαρι 1,5 μετρο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γμσε τα! νομίζω θα τα δώσω όλα και θα αφήσω μέσα μόνο τις ζεβρες και τον καθαριστή, ή να τα δώσω όλα και να βάλω μέσα Guppies ή κάτι παρόμοιου μεγέθους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι εννοούσα ότι αυτός στο petshop πρέπει να μου έλεγε μλκιες. Όντως τώρα που το έψαξα φτάνει τα 30εκ. Απλά εκπλάγηκα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Guppies
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αφου το στρωσεις σωστα βεβαια το ενυδρειο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παρε 1 αρσενικο 3 θυλικα και μετα απο λιγο καιρο θα γεμισεις ψαρακια
|
|||
|
|||
![]()
Πώς ξεχωρίζω τα αρσενικά από τα θηλικά? θέλω να μάθω πριν πάο να ρωτήσω στο petshop μπας και μου πουν καμιά μλκία.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο καιρό "κρατάνε" οι ψαροτροφές; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-06-09 05:24 |
Πόσο καιρό κάνουν να μεγαλώσουν? | GIAN_NIKOLA | Ζωοτόκα | 1 | 31-05-09 14:10 |
Πόσο καιρό στην γεννήστρα? | CHRIS4204 | Ζωοτόκα | 5 | 27-07-07 20:53 |
Μετά από πόσο καιρό | Archon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-11-04 12:07 |
Πόσο καιρό μένει ανθισμένη μια ανουμπία ? | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-08-04 16:26 |