|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τεχνητός βράχος
Ποιόν από τους 2 θα επιλέγατε? Δεξιό η αριστερό? (Από την πρώτη φωτογραφία). Και στα 2 δήγματα ο τεχνητός βράχος δεν είναι βαμμένος. Είναι για την προέκταση που κάνω για την λίμνη μου |
|
||||
|
||||
![]()
τον δεξιο....
ο αλλος αμα βαφτει καταληλα καθε πετρα θα ειναι πιο ωραιο... |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ το δεξιό λέω, μοιάζει πιό φυσικό συγκριτικά με τον άλλο. Μόνος σου το έφτιαξες κι αυτό;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι μόνος….. Για το δεξιά η ηδέα του τελειώματος ήταν το ¶ντρου. Ο Αντρος είχε την τύχη να δει την διαδικασία όταν του κατασκεύαζαν τον δικό του τεχνητό βράχο. |
|
||||
|
||||
![]()
για πες λεπτομεριες....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά στα χέρια σου Γιάννο!
Τελικά δεν μου είπατε: η Λιβελούλη δαγκώνει άμα την πειράξεις για κάποιο λόγο, ή και τυχαία, άμα περνάς από μπροστά της και της τη "βιδώσει" ξαφνικά; Κι άμα σε δαγκώζει πρίζεται το δέρμα, πονάει, ή είναι όπως το δάγκωμα του μυρμηγκιού;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δεξιό λέω και εγώ να κανείς.
![]() Χωρίς να σημαινει ότι το αριστερά είναι άσχημο. Εγώ είδα φέτος μια λίβελουλα να αρπάζει μια σφήγκα!!! Γενικά έβλεπα λίβελουλες ακίνητες γύρο από την λίμνη. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι συμπεριφορά ήταν αυτή, μέχρι τελικά κατάλαβα ότι έστηναν καρτέρι σε αλλά έντομα. Γενικά δεν νομίζω να επιτίθενται σε άνθρωπο.
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννο κάνεις θαύματα!!!! άξιος άξιος!!!!
![]() Εμένα μου αρέσει αυτό με το μεγαλύτερο ανάγλυφο, δείχνει πιο φυσικό! δες την φωτο Μαρία, το παιδικό χεράκι που βλέπεις είναι του γιού μου ... την ταλαιπώρησε πολύ την έρμη, μέχρι να τον πάρω μυρωδιά ... δεν χρειάζετε απάντηση για το αν τσιμπάνε οι λιβελούλες!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια!...
![]() ...κατι σε ποιο πανοραμικη φοτο δεν εχεις, για να καταλαβουμε που ειναι τι?... ![]() για πες φυτα στην δευτερη και τριτη φοτο... ![]() η θαλια επιασε?... δεν μπορω να την βρω πουθενα στο ιντερνετ(για πουλημα) και παλι μπραβο!.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |