|
|
|||
|
|||
![]()
Καλως σας βρηκα.
Χρησιμες Οδηγιες... Εχω να Διαβαζω....
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα.
Όπως στα είπαν τα παιδιά.Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις,ρώτα ότι θέλεις εδώ ακόμη και το φαινομενικά πιο απλό. Και αξιοποίησε τους γείτονες σου.Υπάρχουν πολλοί στο φόρουμ και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Καλή συνέχεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω.Μου ειπε ενας φιλος πιο πανω οτι πρεπει να αλλαξω και φιλτρο γιατι προφανως δεν θα καλυπτει τις αναγκες αυτο που υπαρχει,Με τι κριτηρια επιλεγω Φιλτρο και τι τιμη?
|
||||
|
||||
![]()
¶ν είναι αυτό το φιλτράκι που έχω δει(ένας κυκλοφορητής με σφουγγάρι χωρίς κάδο)απλά άστο να δουλεύει συμπληρωματικά με ένα άλλο που θα προσθέσεις.Αυτό πρέπει να έχει δυνατότητα κυκλοφορίας 3-4 φορές τον όγκο του ενυδρείου σου.
Ένα καλό εσωτερικό (για τα λίτρα σου)θα ήταν το Eheim 2210 με καλές δυνατότητες για βιολογικό υλικό ή το εξωτερικό Eheim 2211.Απο το διαδίκτυο ή απο αγγελίες τα βρίσκεις σε καλή τιμή. |
|
|||
|
|||
![]()
Εσωτερικο Ή εξωτερικο σαν λειτουργια θα ειναι η ιδια?
θα πρεπει παλι και στις 2 περιπτωσεις να βγαζω το ενα τριτο του νερου και να το συμπληρωνω με αλλο νερο? ΥΓ'' Σαν την ''Λαμψη'' μου θυμιζει αυτο που γινεται,Τα ιδια και τα ιδια και νομιζω πως εκνευριζονται οσοι τα διαβαζουν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μια που συνηθως δεν υπαρχει μια μονολεκτικη απαντηση ... ναι .. η οχι ... π.χ. η ερωτηση σου εχει απαντηση... εξαρταται ... τι ψαρια θελεις ... τι χρηματα εισαι διαθετημενος να διαθεσεις και παρα πολλες παραμετροι!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προτιμώ τα εξωτερικά φίλτρα,γιατί γλυτώνεις χώρο στο ενυδρείο,καθαρίζονται πιο εύκολα και έχουν μεγαλύτερο όγκο κάδου για βιολογικά υλικά.Πάντως όταν έχουν ίδιο όγκο υλικών κάνουν την ίδια δουλειά.
Οι αλλαγές νερού είναι άλλο θέμα και πρέπει να τις κάνεις έτσι κι αλλιώς. Συνέχισε το διάβασμα και μην αγχώνεσαι.Είναι μέχρι να πάρεις τη "ρέγουλα" και να γίνει απλή ρουτίνα η συντήρηση του ενυδρείου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Πόσο βιολογικό υλικό χωράει το 2210?Είναι επαρκες για 2-3 χρυσόψαρα με φυτά(αν και εφόσον επιζήσουνε) και ασπόνδυλα? Καλύτερα το παραπάνω φίλτρο ή ενα κουτί(μου το έδωσε ο panos1972 και τον ευχαριστώ)με το μανίσιο φίλτρο 400l/h ως κυκλοφορητή, ή πρέπει να πάρω καινούργιο κυκλοφορητή?(Έχω έναν 600l/h αλλά είπα να τον κρατήσω για το τροπικό ενυδρίο.) Το κουτί πιάνει αρκετο όγκο, θα μου χρησιμεύσει τελικά αυτός ο όγκος?(η πλατη του ειναι περίπου 27cm το υψος 35 cm και το πάχος πρεπει να ειναι περιπου 8-9cm) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |
Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |