|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελευταία καταμέτρηση,
1. Τσιόνογλου Σταύρος 2. george 3. paco 4. chemical mac 5. lion 6. panos1972 7. nikosm1 8. Alex Salonica 9. MiziGr 10. chris129 11. vasilakis 12. gkampanis 13. theodor72 14. aquaman 15. space4711 16. bokostas 17. neos 18. Παπαδόπουλος Κώστας 19. Z X 20. Kotsos 21. aquahome 22. Κλεόβουλος -Καλά πάμε, τώρα για Κεφίρ Κλεόβουλε δύσκολο, κανά ξυνόγαλα μπορεί. -Αν μας κάνει καλό καιρό, ίσως μπορούμε να καθήσουμε έξω, για να καπνίζουμε όσοι θέλουμε. -Δεν έχουμε νέα από τον Στρατηγό και το κλιμάκιο Κατερίνης και ανησυχώ. -MiziGr φέρε τα φίλτρα, να δεις για πότε θα φύγουν, το ενυδρείο είναι βαρύ, ε ? -Φυτά θα φέρουμε αρκετοί, αν και δε χρειάζεται, ο panos1972 μας έταξε μια σακούλα, έτσι Πάνο? -Αν κάποιος έχει pogostemon helferi για το Νίκο ας φέρει, δεν μπόρεσα να βρώ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σακούλα έταξα, όχι φυτά! Μη μπερδευόμαστε!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να σας φέρω ρόφημα κεφίρ να δοκιμάσετε αλλά οποιος ενδιαφέρεται μπορω να του φέρω και τον ζωντανό γαλακτομύκητα ωστε να παράγει μονος του το κεφίρ...
![]() Ο γαλακτομύκητας εχει ερθει απο καύκασο και τα τελευταία 5 χρόνια ζει στο ψυγείο μου μεσα σε γάλα. Εντός ψυγείου, παράγει κεφίρ καθε 3 μέρες Εκτος ψυγείου, σε θερμοκρασία δωματίου παράγει κεφιρ καθε 24 ώρες. Οποιος θελει τον ζωντανό γαλακτομύκητα, να μου στειλει πμ... (Ροφημα θα φερω για να κεράσω... σφηνάκια κεφιρ) |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Κλεόβουλε, εσύ για πλάκα το είπες και τελικά θα πιούμε Κεφίρ.
Για να το μάθουν όλοι, ότι εμεις στο Salonika city δεν σηκώνουμε αστεία. Να σαι καλά aquahome, μας έστειλες αδιάβαστους. |
|
||||
|
||||
![]()
Μη ξεχάσεις να φέρεις στη συνάντηση ότι σου περισέψει από τη java moss που μας έδωσε ο paco! Από το paco πήρα τελευταίος εγώ, ο γείτονας με το παλίο μου 55άρι, ο bokostas και πιστεύω όση και να χρησιμοποιήσει θα περισέψει τόση όσο να ντύσεις κι ένα γηπεδάκι 5Χ5...
|
|||
|
|||
![]()
Ναι παιδιά, ο paco μας έδωσε μια σακούλα java moss (ευχαριστώ paco), από την οποία θα χρησιμοποιήσω λίγη για να ντύσω
μια ρίζα και την υπόλοιπη θα την φέρω στη συνάντηση, για όποιον θέλει. Νομίζω ότι αρκεί για να πάρουν 4-5 άτομα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι είχε και μικρές γαριδούλες μέσα, αλλά δεν τις είδαμε Πανούλη... |
|
||||
|
||||
![]()
παντοτε πασπαλιζω με γαριδες τα κλαδεματα απο τη moss δινεται πιο ευκολα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα τις αναπαράγουμε λοιπόν και θα φέρνουμε να δίνουμε στις συναντήσεις! (Γρουσουζλεμέ! ε! Γρουσουζλεμέ! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |