|
|
|||
|
|||
![]()
Οι σημερινές μετρήσεις είναι ΝΗ4 0,5 ΝΟ2
------------------------- Κατι δεν παει καλα με τα post και μου τα παιρνει μισα . Σημερινη μετρηση ΝΗ4 0,5 ΝΟ2 ------------------------- Δεν μπορω να κανω ολοκληρο post Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tass : 08-10-09 στις 00:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο ειναι το ΝΟ2??
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 08-10-09 στις 10:51 |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ποσταρισμα ενω γραφω ενα κειμενο μου παιρνει μονο τις 2 πρωτες γραμμες
Χθεσινές μετρησεις (αν θυμαμαι καλα ) Νη4 0,5 NO2 <0.5 NO3 5 και η ερωτηση μου ειναι ανα θα πρεπει στα τελος της εβδομαδασ να κανω αλλαγη νερου . Το φιλτρο που εχω ειναι και αντλια (αν το λεω καλα) το οποιο βγαζει αρκετες φυσαλιδες νομιζω οτι καπου εδω μεσα διαβασα οτι μπορουμε να το βγαλαουμε το εξαρτημα αυτο και να μην βγαζει τις φυσαλιδες . Να το κανω ? |
|
||||
|
||||
![]()
αν το φιλτρο αναταρασσει την επιφανεια η οξυγονωση του νερου επιτυγχανεται....οι φυσαλιδες δε προσφερουν κατι ιδιαιτερο...
αλλαγη νερου θα κανεις οταν εχουν μηδενιστει η αμμωνια (ΝΗ3) και τα νιτρωδη (ΝΟ2) και εχεις αρκετα νιτρικα (ΝΟ3)...τοτε μονο με αμμωνια και νιτρωδη μηδεν ειναι ασφαλες να βαλεις ψαρια στο ενυδρειο....ενω η αλλαγη γινεται για να απομακρυνθουν τα πλεοναζοντα νιτρικα.
|
|||
|
|||
![]()
Κατα αρχην να ευχαριστησω για την αμεσοτητα που δειχνετε και την υπομονη σας .
Τα ΝΟ2 τα μετράω με ygro test μου διαφευγει τωρα η μαρκα δεν ειναι παντως η sera και στις κλιμακες που εχει το σημειο μηδεν δεν υπαρχει , η μικροτερη κλιμακα ειναι αυτη που γραφω >0,5 ![]() ![]() Θελω να πιστευω οτι δεν εχω κανει καμια μκια . ------------------------- Τελικά οι μετρήσεις ειναι ΝΗ4 0,5 ΝΟ2 ------------------------- Οι μετρησεις ειναι ΝΗ4 0,5 ΝΟ2 <0,3 NO3 15 Η αμμωνια σ αυτα τα επιπεδα ειναι ανεκτη ? Τα ΝΟ2 ΚΑΙ ΝΟ3 ειναι Οκ σ αυτα τα επιπεδα ? ------------------------- Ας κοιταξει καποιος MOD ,ενω παταω post replay και καταχωρωντας το νεο post αυτο περναει σαν edit Μου το κανει απο το σπιτι που χρισημοποιω mozilla . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ------------------------- Οταν ποσταρω απο το σπιτι τωρα τελευταια παντα μου το περαναει σαν edit . Στο παραπανω Post φενονται τα edit . ------------------------- Τελικα δεν ειναι μονο απο το σπιτι κατι παιζει μαλλον με τον λογαριασμο μου θα κοιταξω και στο Profile αν υπαρχει καμια ρυθμιση . Καμια συμοβουλη πανω σ αυτο ? ------------------------- test μετα απο αποσυνδεση ------------------------- τεστ με γρηγορη απαντηση ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tass : 09-10-09 στις 13:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λέμε για φωτισμο 10 ωρων τι ενοουμε ?
Απο την ωρα που βραδυαζει 10 ωρες ? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...δεκα ωρες φωτισμος ειναι π.χ. 12 τ μεσημερι με 10 το βραδυ....ανεξαρτητα απο το φωτισμο του χωρου....να λαμβανεις υποψιν ομως οτι τα ζωντανα μας χρειαζονται και σκοταδι..νυχτα δηλαδη...οποτε ειναι λαθος να εχει φυσικο φως το ενυδρειο ολη μερα και να καιει το φωτιστικο σωμα ολη νυχτα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ήλιος | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-12-08 14:19 |
Ακόμα ένας με άλγη | SpyNet | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-04 01:44 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |