|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχεις δικιο!γιατι ειναι μλεξιμο η τυρφη?(δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε)τι να φιλοξενισω καλυτερα?δε πιστευω πως εχουμε μονο γκαπυ ως επιλογες!
|
|
||||
|
||||
![]()
ΣΕ 90 ΛΙΤΡΑ ΜΕ ΓΚΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΟΥΜΠΙΕΣ ΛΙΓΗ ΜΟΣ....
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις είτε ζωοτόκα είτε μικρές κιχλίδες tanganyika... δες και εδώ:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473 Αν βέβαια θες να βάλεις και φυτά τα ζωοτόκα είναι πολύ καλή επιλογή...
|
||||
|
||||
![]()
ουαου!κατι τετοιες πληροφοριες εψαχνα!ευχαριστω!το θεμα ειναι πως οταν αρχισουν να γεννανε αυτα τα γκαπυ,το 90ρη θα τους γινει κονσερβοκουτι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα έτσι κι αλλιώς σου έχω υποσχεθεί μερικά σαλιγκαράκια, οπότε θα τα πούμε από κοντά, όταν θα βρεθούμε να στα δώσω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παντού πουλάνε guppies
![]() Αν δεις και γίνουν πολλά, μπορείς να τα "πουλήσεις" στο πετ σοπ που πηγαίνεις συνήθως και να σου δώσει π.χ. τροφές ή κάτι άλλο... Τουλάχιστον αυτό σκοπεύω να κάνω αν φτάσω σε σημείο "υπερπληθυσμού"... Αλλά αφού έχεις και απο κοντά τον gmanes, έχεις καλό σύμβουλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α ναι!!
![]() ![]() ![]() ![]() μαλλον αυτο θα κανω μιιας και το 20λιτρο της κοπελας μου κοντευει να ξεχυλισει!αλλα μαλλον το κοβω να τα χαριζω!σιγα μην τ'αγορασουν!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|