|
|
||||
|
||||
![]()
τι ευαισθησια...σκεφτεται και τις "απαρτες" γατες της γειοτονιας...
αυτο θα πει να εισαι πραγματικα ζωοφιλος!
|
||||
|
||||
![]()
εγω προσφατα αγορασα ενα φιλτρο της sera το οποιο μου προτεινε ενας πετσοπας,ως το καλυτερο!!το πληρωσα 30 ευρω και τελικα ηταν πιο το πιο μαπα που εχω δουλεψει!θορυβος λες κι εχεις νταλικα να δουλευει στο ρελαντι στο δωματιο σου!και δε φτανει αυτο,το φιλτρο χωριζοταν σε τρια διαδοχικα μερη τα οποια κουμποναν μεταξυ τους με αποτελεσμα να ξεκουμπωνουν και στην ελαχιστη μου προσπαθεια να μετακινησω το φιλτρο!!στο τελος εσπασα και το ακροφυσιο που βγαζει το νερο..λες και ηταν απο ζαχαρι!!τι να του πεις τωρα του εππαγγελματια??για κατι τετοιους σταματησα το χομπι πριν 3 χρονια!εχασα τα 30 ευρω και τη διαθεση μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα έπρεπε να πουλάει ζώα πάσης φύσεως ο καθένας. Για να ανοίξεις μαγαζί με ζώα θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να έχεις παρακολουθήσει σεμινάρια, να έχεις δώσει εξετάσεις, να τις έχεις περάσει και όσο δουλεύει το μαγαζί να ελέγχεται τακτά (ή μετά από καταγγελία) από ειδική επιτροπή για το αν πληρεί τις προϋποθέσεις. Και φυσικά αν δεν τις πληρεί να πέφτει καμπάνα!
Αυτή τη στιγμή βασανίζονται χιλιάδες ζώα σε μαγαζιά κάφρων, αλλά και ανθρώπων με άγνοια. |
|
||||
|
||||
![]()
εδω εμενα ηθελε να μου πασαρει 4 χρυσοψαρα για
ενυδρειο 30 λιτρων!και οχι μονο αυτο!οταν τον ρωτησα οτι χρειαζεται στρωσιμο το ενυδρειο μου ειπε οτι με τα χρυσοψαρα εχουν στρωσει τα ενυδρεια τους! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χα χα χα.... δηλαδη ηθελε να σου δώσει τους "εθελοντές"????? ωραίος ο τύπος......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λίγες μέρες ήμουν σε πετσόπ της Θεσσαλονίκης, όπου είδα 4 ενυδρεία γεμάτα (κυριολεκτικά) με μικρά παγκάσιους.
Θα πρέπει να ήταν περί τα 250 με 300 ψαράκια στοιβαγμένα και αναρωτιόμουν πόσοι ταλαίπωροι θα τα πάρουν και αν ο πετσοπάς θα ενημερώσει τους αγοραστές ότι τα παγκάσιους φτάνουν μέχρι και το 1,5 μέτρο μήκος και ότι σε μεγάλο σούπερμάρκετ πωλούνται και σε λαχταριστές φέτες-φιλέτα, όπως ο ξιφίας, στο τμήμα ιχθυοπωλείου. Θυμήθηκα ότι κι εγώ κάποτε μέσα στην ασχετοσύνη μου είχα αγοράσει ένα τέτοιο ψαράκι από άλλο πετσόπ, αφού τα βρίσκεις παντού και φυσικά κανείς δεν με ενημέρωσε ότι μετά από κανένα χρόνο δεν θα μπορούσε να στρίψει στο ενυδρείο. Αυτονόητο είναι ότι τα πωλούν εν γνώση της ακαταλληλότητάς τους και ότι δεν ενημερώνουν, αλλιώς θα τους μένανε απούλητα. Όλα για το χρήμα και κανείς (εκτός από τον Σύλλογο) δεν μιλάει. |
|
||||
|
||||
![]()
εδω σε μενα ειχε καμια 15αρια τουλαχιστον οσκαρ
σε ενα ενυδρειο των 50 λιτρων και τα οσκαρ απο οτι ξερω μεγαλωνουν πολυ... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ληγμενα να δειτε τι υπαρχει στο κουρμπετι
![]() εγω : Εδω σε αυτο το ραφι εχει μια σειρα ττροφων ολες ληγμενες. ![]() petsopboy : Ναι, μας τα στειλανε ληγμενα. ![]() εγω : ....... ![]() petsopboy : (αλλου βρεχει και οι τροφες στα ραφια) ![]() Παράθεση:
Μιλαμε και μερικοι ακομα και μας λενε και "γραφικους" "υπερβολικους" κλπ ------------------------- Παράθεση:
![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 05-11-09 στις 03:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όταν η Ελλάδα γίνει Στοκχόλμη ίσως..
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις η Αθηνα Στοκχολμη και η Κοζανη Λωζανη εε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καβαλα petshop | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-06-09 13:44 |
αποριες...μικρες και χαζες (για μερικους) | iliastra | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-09 20:18 |
Οι τυχεροι της κληρωσης | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 14-01-07 20:56 |
Ζευγαρωμα δισκων σε PetShop της θεσσαλονικης. | mikenuke | Δίσκοι | 10 | 03-10-03 01:45 |