|
|
||||
|
||||
![]()
Η αμμωνια συμβολιζεται με ΝΗ4/ΝΗ3.
ΝΟ3=Νιτρικα Νο2=Νιτρωδη Κh=Ανθρακικη σκληροτητα Gh=Ολικη σκληροτητα Ειμαστε και γειτονακια.Περνα αν θελεις να σου δωσω κερατοφυλλο.Ειναι ευκολο και αναπτυσσεται γρηγορα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καταλαβα κατ αρχην οτι ο τυπος ητανε αρπακτικο . Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου ,απο που να περασω |
|
||||
|
||||
![]()
μπακνανα ε?εγω εμενα 26 χρονια χρυσιππου και ανεβαινω συχνα!ισως ερθω τελος του μηνα και βρεθουμε και απο κοντα!νομιζω πως τα παιδια εχουν δικιο!κανε τις μετρησεις σου και μην αγχωνεσαι!αφου βγαλεις καραβακια και τα συναφη φαιδρα διακοσμιτικα,βαζεις φυτακια και..για μονομαχο το σκεφτεσαι?ειναι το αγαπημενο μου ψαρακι και για τα λιτρα σου θα ειναι οκ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έβαλα και τα πρώτα μου φυτά
Εχώ βάλει ένα μεγάλο κοντά στο φίλτρο ,αυτό μπορεί να επηρεάζει σε κάτι ? Νομίζω οτί θέλει ακόμα και αλλά φυτά σωστό η λάθος ? Να βάλω και άλλες πέτρες η καλύτερα ένα ξύλο ? Υπάρχουνε άλλες προτάσεις ? |
|
|||
|
|||
![]() Στην φωτό έχω σημειώσει 2 φυτα που δεν ξέρω το ονομά τους . Τα έχω φυτέψει μέσα στο χαλικάκι ,μήπως και αυτά θα έπρεπε να τα φυτέψω όπως τις ανούμπιες ? |
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι νομιζω bacopa caroliniana και το 2ο καποια κρυπτοκορινα...
φυτευονται μεσα στο χαλικι...
|
|||
|
|||
![]()
Οι πρώτες μετρήσεις
NH4/NH3 0,5 NO2 >14 NO3 0 PH 7,2 KH 6 ------------------------- Εκτός απο την μέτρηση της αμωνίας που έγινε με υγρο τεστ της sera και είμαι σιγουρος γι ατην τιμή διαβάζοντας το τεστ της aqua κατι λάθος έχω κάνει . Με μπερδευει αρκετά θα το ξανακανω και επανέρχομαι . ------------------------- ph 7,2 kh 6 gh <14 no2 0 no3 0 nh/3 0,5 Τώρα πιστεύω οτί είναι σωστά . Θα εκτιμούσα πολύ τις παρατηρήσεις σας . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tass : 06-10-09 στις 21:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ήλιος | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-12-08 14:19 |
Ακόμα ένας με άλγη | SpyNet | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-04 01:44 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |