|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω!υπαρχει και καποιο αλλο ειδος η μονο τα πλατυς και τα μολλυς??
|
|
||||
|
||||
![]()
Εναλλακτικά μπορείς αντί για πλάτυς να βάλεις ξιφοφόρους, όχι όμως και τα δυο γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα υβριδισμού.
Αυτή είναι η δοκιμασμένη συνταγή. Τα λίτρα σου είναι αρκετά για αυτά τα ψαράκια, τώρα εμένα η εμπειρία μου σταματάει εδώ, κάποιος που ξέρει περισσότερες εναλλακτικές ας μας πει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα καποιος που γνωριζει περισσοτερα να μου πει...
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπική μου γνώμη είναι να το κρατήσεις μόνο με τα guppies και το πολύ πολύ να πάρεις κανένα ακόμα εντυπωσιακό κομμάτι για να σου ανανεώσει τα αίματα (Αργότερα όμως, άσε πρώτα να μεγαλώσει ο γόνος).
|
|
|||
|
|||
![]()
το θεμα ειναι οτι δεν το προλαβα !πηγε ο αδερφος μου και αγορασε κι αλλα τα οποια δεν τα εχω δει γιατι ειμαι στη δουλεια με αποτελεσμα να μην ξερω τι ψαρια ειναι!του ειπαν ομως οτι ειναι συμβατα με τα γκαππακια μου!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ...
πολύ καλά το άρχισες, τώρα χαλάει η δουλειά... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
με ποια ψαρια παει ο μονομαχος | μελινακι | Bettas | 35 | 29-11-09 16:54 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Ποια ψαρια για 50λιτρο? | nikolas87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 21-03-07 02:58 |
ποια ψαρια??? | man21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 23-12-06 16:38 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |