|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ρωτησω κατι το υπερμαγγανικο καλιο εμενα μου ειπαν οτι υπαρχει μονο σε βαζακι!υπαρχει σιγουρα σε φακελακι????των ποσων γραμμαριων ειναι?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απολύτως σίγουρα! Μικρό λευκό φακελάκι με μπορντώ γράμματα! 10 λεπτά το ένα περίπου. Περιέχει 0,1 γραμμάρια..... Σε φαρμακείο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ο αδερφός μου είναι φαρμακοποιός, μου είπε ότι μπορεί να το ξέρουν ως "περμαγκανάτε", επειδή όπως είπε και ο panos1972 τo φακελάκι γράφει επάνω Potassium Permanganate.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα! Ρώτα σε διάφορα φαρμακεία, θα βρεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λέμε ψέματα!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ξερουμε αν αυτο ειναι επικυνδινο?γιατι μου ειπαν οτι το χρησιμοποιουν σε αντιδραστηρια στα χημεια!!μηπως δεν καταλαβαι καλα ο φαρμακοποιοσ
|
|
||||
|
||||
![]()
ο φαρμακοποιός σου είτε είναι πολυ νέος ή δεν έχει αυτή τη συσκευασία και θέλει να σε φορτώσει με βαζάκι κτλ. Το σκεύασμα έχεις πολλές εφαρμογές, η πλέον συνηθισμένη είναι η απολύμανση. Ψάξε σε κάποιο άλλο φαρμακείο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκ μέρους όλων μας (λέμε τώρα!) σε παρακαλώ γονιπετής και με δάκρυα στα μάτια, να αλλάξεις αμέσως φαρμακοποιό... ![]() Πες μου κάτι που ΔΕΝ είναι επικίνδυνο με λάθος χρήση! Η χλωρίνη δεν προκαλεί εγκαύματα; Εάν αναμιχθεί με άλλα απορυπαντικά δεν προκαλεί επικίνδυνες αναθυμιάσεις; Τα λιπάσματα που χρησιμοποιούμε εάν καταποθούν; Ο θερμαντήρας εάν ραγίσει μέσα στο νερό; Οι φιάλες CO2 εάν σκάσουν; ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα πράγματα ελλοχεύουν κινδύνους όταν δε γίνεται η σωστή χρήση και με τις απαιτούμενες προφυλάξεις!!! Φυσικά και δεν πρέπει να καταποθεί, φυσικά και δεν πρέπει να το εισπνεύσουμε ή να το διασκορπίσουμε και δεν πρέπει να το εκθέτουμε σε φλόγα γιατί είναι εύλεκτο (Εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να το χρησιμοποιούσαν στα πρώτα φλας). Κόβεις το φακελάκι επάνω από τον κουβά και το αδειάζεις στο νερό κατευθείαν. Όταν το χρησιμοποιώ φοράω γάντια μιάς χρήσης. Είναι αποτελεσματικό για τη χρήση που προορίζεται. Την ήπια απολύμανση - αντισηψία. Νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί και δεν θα επανέλθω! Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου το δώσανε χωρίς τη μπαταρία... με κορόιδεψαν
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |