|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν βαρυεσαι διαβασε μια ενδιαφερουσα συζητηση που κατεληξε σε κοντρα σχετικα με τα ακριβα υποστρωματα τυπου aquasoil, power sand κλπ της ΑDA.
Ο Tom Barr υποστηριζει οτι ειναι λιγο μοδα - πεταμενα λεφτα μιας και αναπτυξη στα φυτα του εχει δει ακομα και με απλο χαλικι αλλα σε συνδυασμο λιπανσης με ταμπλετες (βυθο)και με σκονες diy(στηλη νερου). Αλλοι παλι πινουν νερο (ενυδρειου? ![]() Εγω παντως εχω μεγιστη αναπτυξη και εχω ανακατεψει απλο χαλικι με λιγο ecco και λιγο flourite σε αναλογια :70% απλο χαλικι και 30% τα παραπανω. Το υποστρωμα της ΑDA θα το εβαζα μονο σε μικρο ενυδρειακι και μονο αν ειχα Eleocharis ή Cuba και ηθελα dry start - ή βιαζομουν και ηθελα γρηγορη αναπτυξη στην αρχη. |
|
||||
|
||||
![]()
Ας μου στειλει καποιος σε πμ εκτος απο το γνωστο μεγαλο μαγαζι στα βορεια προαστεια που μπορω να βρω Amazonia II,γιατι εστεισα το ενυδρειο μου και εμεινα με μισο χαλικι.
Και λεω οχι στο γνωστο μαγαζι γιατι απλα τα ειχα παρει ολα πριν 20 μερες και θα ειχανε παραλαβη αρχες του μηνα.
|
||||
|
||||
![]()
α. Γιατι σε pm ?
β. Εχει κιαλλος τετοιο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην εκθεσω καποιον επαγγελματια σε περιπτωση που θελει να πουλησει, σε εμενα το υλικο.
Γιαυτο εγραψα σε πμ.
|
||||
|
||||
![]()
Μια και επικαιρο το ερωτημα μου ας το θεσω εδω.....
θελω να αλλαξω σεταπ στο ντεννερλε κυβο 30 λιτρων και να το κανω ζουγκλακι. Ποιο ειναι το κορυφαιο υποστρωμα που μπορω να βρω στην Ελλαδα (οχι νετ) και που μπορω να το βρω,επισης αυτο το υποστωμα που θα μου προτεινετε θελει απο πανω επικαλυψη με χαλικι η αμμο η μπορει να ειναι αυτουσιο ως υποστρωμα βυθου? Για να διευκρυνησω τι εννοω "το καλυτερο",θελω να προσφερει την καλυτερη δυνατη λιπανση στις ριζες,θελω να "κρατησει" τουλαχιστον για 2 χρονια σε υψηλο επιπεδο την αναπτυξη και τροφοδοσια του ριζικου συστηματος και να μην θολονει το νερο σε ενδεχομενη σκουπα βυθου η μεταφυτευσεων...
|
||||
|
||||
![]()
Προσφατος εφτιαξα ενα ενυδρειο 500 λιτρων με το Aquasoil II. Βεβαια μου λειπουν ακομα καποια σακια απο το συγκεκριμενο υποστρωμα μιας και τελειωσαν τα σακια απο το μαγαζι που το πηρα, Πιστευω οτι κανει καταπληκτικη δουλεια στην αναπτυξη των φυτων αλλα φιλε μου ακομα να φυγει η θολουρα απο το ενυδρειο μου, και ειναι περιπου 1 μηνα στημενο.
Ψαχνοντας στο Net τον τελευταιο καιρο βλεπω οτι υπαρχει καποιο προβλημα σε μεγαλα ενυδρεια με την θολουρα. Η επιλογη δικια σου. Φιλικα
|
||||
|
||||
![]()
επανερχομαι μετα απο καιρο σε αυτο το thread γιατι ειμαι σε φαση αλλαγης aquascape.τελικα εχω καταλήξει στο amazonia για πολλους και διαφορους λογους, ο σημαντικότερος ειναι γιατι βιαζομαι..ξερει κανεις καποιο αλλο μαγαζι στην αθηνα εκτος water inn που να φερνει το συγκεκριμένο υπόστρωμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το βρεις πες το μου και εμενα γιατι τα τελευταια σακια τα σηκωσα εγω απο το παραπανω μαγαζι πριν 2-3 μηνες και απο τοτε το ραφι ειναι αδειο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aqua Crystal! | kotsis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-06-08 09:01 |
Complete substrate | Αλεξης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 14-06-07 22:18 |
Γνωμη για συστημα CO2 complete | blackghost7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 12-12-06 13:59 |