|
|
|||
|
|||
![]()
αλλαζω το 30% καθε εβδομαδα δηλαδη ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανο μεχρι να φτασει η αμμωνια στο 0 αλλαγες νερου καθε 3 μερες... Η αμμωνια ειναι επικινδυνη για τα ψαρακια μας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι..αλλαζεις 50% καθε μερα και κανεις μετρησεις γιατι ισως χρειαστει και περισσοτερο....http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
|
|||
|
|||
![]()
Κατεβα στο πετσοπα και πες του να σε δωσει μπολι... αντε μην του βαλουμε καμια βομβα στο μαγαζι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα σασ ενημερωσω αυριο για τισ εξελιξεις
καλο βραδυ. |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα παρεις μπολι απο pet shop ειναι σαν να παιρνεις μαζι και ολες τις αρρωστιες που κυκλοφορουν στα ενυδρεια του τους τελευταιους μηνες.
Καλυτερα μπολι απο χομπιστα με υγιες ενυδρειο. Βαλε μια αγγελια οτι ζητας μπολι και σιγουρα θα βρεις καποιο φιλο κοντα στην περιοχη σου να σε βοηθησει. |
|
|||
|
|||
![]()
Ημαστε παντου ΡΑβεν... ας ζητησει απο εμας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βρεθείς με κάποιο μέλος του φόρουμ από Αθήνα για να σου δώσει μπόλι. Κάποιος με υγειές ενυδρείο. Όχι από πετσοπ όπως είπε κι ο Αλέξανδρος (ειδικά από αυτά που σου λένε ότι βάζεις ψάρια την 2η μέρα...). ¶νοιξε μία αγγελία ζητώντας μπόλι και θα βρεθεί κάποιος.
Τέλος, μην ξανασυμβουλευτείς το συγκεκριμένο πετσοπ και διασταύρωνε πάντα τις συμβουλές των πετσοπς γενικά πριν τις κάνεις πράξεις, ρωτώντας εδώ στο φόρουμ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΥΤΟ..... | douran_p | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-09-09 17:10 |
Το πρωτο μου φυτεμενο (450 λιτ) | Psytrancer | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 16-02-09 23:34 |
Το πρωτο μου φυτεμενο | chris129 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 23-05-08 14:02 |
Γκαπυ νεκρα 2 εβδομαδων ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ζωοτόκα | 6 | 29-06-05 16:29 |