|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μεινει αφωνος ,ειναι και αυτο αλλα μπορει και να ειναι και το διοξειδιο.Αν θες δοκιμασε και ελενξε το co2 .Για τις γαριδες που ψωφανε.
|
||||
|
||||
![]()
Nice!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βρε καλως το Γιωργο ! απο που μας παρακολουθεις βρε...σας βαλανε στην σκοπια internet; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας το παρουσιασω μια τελευταια φορα και λιγο πριν το ξηλωσω. Ο λογος που το κραταω ακομα ειναι για τα helferi και την eleocharis που τα χρειαζομαι για το μεγαλο ενυδρειο.
Λεω να το στησω με το νεο χρονο σε κατι εντελως διαφορετικο που δεν θα χρειαζεται αλλαγες νερου. Σκεφτομαι να γινει pico vivarium μονο με moss. ![]() Η αναταραξη στην επιφανεια εγινε με καλαμακι του φραπε ..και για backlight χρησιμοποιησα μια grolux T8. Φοντο απο ριζοχαρτο και πισω λευκος τοιχος.. Οι αλγες ειναι επακολουθο της ελλειψης co2 για 1μιση μηνα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο και το μικρούλι Αλέξανδρε, τα έχουμε πει και από κοντά. Εγώ έχω ξετρελαθεί με την ανάπτυξη του Pogostemon. Kρίμα που θα το χαλάσεις..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι χρησιμοποιησες για το difuser?
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο Αλεξ.Το pogo παει να βγει απ'εξω!!τεραστιο και με τρελη αναπτυξη απο την τελευταια που το ειχα δει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |