|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου! λιγο υπομονη να "γεμισει"..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ Κωστα για την αφιερωση !!
Με τιμα ιδιαιτερα να μου αφιερωνουν ενα τοσο ομορφο ενυδρειο αλλα τα ευσημα πανε στον κατοχο. Εχει δρομο ακομα, οπως λες.. Τα ξυλα ειναι πολυ ωραια και κυριαρχουν . Τελικα σε αυτο το στησιμο ετσι που το βλεπω εγω θα πηγαινα για ζουγκλιτσα απο ευκολα φυτα (ανουμπιες φτερες, moss,βαλισνεριες). Και ομορφο και οικονομικο.Βαλε μπολικες φτερες και δεν θα το μετανιωσεις ![]() Οσο για το μαυρο χαλικακι, σκεψου τι ωραια αντιθεση θα εκαναν μερικες red cherry πανω του .. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!!! Εχει δουλεια ... αλλα καλα παει!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!!
![]() quiz : ποσά ψάρια διακρίνετε στην από επάνω φοτο, εγώ 6 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρέσει πάρα πολύ το ενυδρείο σου. έχεις κάνει αλλάγές ή προσθήκες στο φωτισμό ή στα φίλτρα του ενυδρείου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
10L iwagumi ,αφιερωμενο στον Raven. | Red crystal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-07-09 10:35 |
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Raven | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 22-06-09 20:49 |
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ??? | ελενη | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 05-06-09 17:04 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |