|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειναι longfin..οσα τετοια εχω δει δεν συγκρίνονται με "καθαρα" ram, επισης παιζει και αρκετα με τι ταιζεις. Ti τους δινεις εσυ?Εχε τελος στο μυαλο σου οτι στις φωτο που βλεπεις σε πολλα βαζουν flash και φαίνονται αρκετα πιο εντονα τα χρωματα στα συγκερκιμενα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
δν νομιζω να προκειται για θεμα διατροφης καθως ταιζω με πεντε διαφορετικες τροφες και δυο φορες την εβδομαδα δινω και κατεψυγμενη.
|
|
||||
|
||||
![]()
δν μπορεις να φανταστεις φιλε μου ποσο εχω ψαξει να βρω τα κλασικα ραμιρεζι και δν μπορω σε οσα μαγαζια εχω παει η δν εχουν η εχουν gold ballon η long fin.ειναι οντως τοσο δυσκολο να βρεις τα κλασικα ραμ η εγψ ειμαι τοσο γκαντεμης?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω, μαλλον ειναι ανα περιοδους. Οταν ειχα παρει τα δικα μου επαιζαν αρκετα "καθαρα" , απο τοτε οι βρίσκω αυτα που λες ή καποια αλλα τα οποια ειναι πιο μικροσωμα και αρκετα πιο ασπρα απο τα κανονικα..
|
|
||||
|
||||
![]()
να φανταστεις πως σημερα πηγα σε ολα τα μαγαζια στη περιοχη μου για να ρωτησω αν εχουν ραμιρεζι[5 στο συνολο]και δν ειχε κανενα!και μου ειπαν πως φερνουν μονο τα long fin γιατι λεει ειναι πιο εντυπωσιακα κατα τη γνωμη τους.Μηπως ξερει κανεις απο θεσσαλονικη που μπορω να βρω τα κλασσικα ραμιρεζι??
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικά Ραμ Θα βρείς στο AZORES στην Μπότσαρη !!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρωματα βερνικια | jimfytakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 01-11-07 03:50 |
χρωματα μικρων | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 1 | 29-09-07 14:42 |
ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ | octania246 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 07-09-07 11:04 |
ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | HZULL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 08-03-03 03:40 |