|
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλε μου απλα ζευγαρωσαν δν γεννηθηκαν τα αβγα και δν πιστευω να γεννηθουν καθως θελουν ενα δευτερο ενυδρειο για να τα μεταφερω το οποιο δν εχω. επισης θελουν να μην υπαρχει φως καθως τα αβγα τους ειναι φωτοφοβικα.και τελος και να τα ειχα ολα αυτα το μαζεμα τους δν ειναι το πιο ευκολο πραγμα καθως γεννανε τα αβγα στα λεπτα φυλλα τις limnofilla και δν μπορω να τα μαζεψω.αυτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Με μια μεγαλη συριγγα μπορεις να τα μαζεψεις ... αλλα οπως λες πρεπει να εισαι καλα προετοιμασμενος!!
|
||||
|
||||
![]()
Η μονη περιπτωση παντως που μπορω να φανταστω για την εκκολαψη των αβγων ειναι να εχω ενα ενυδρειο μονο με νεον μεσα και κερατοφυλλο και μολις γινει η αναπαραγωγη να τα βγαλω γιατι εχουν την συνηθεια να τα τρωνε και υστερα να σβησω το κυκλοφορητη και να εχω μονο αεραντλια και τελος να τα απομονοσω απο το φως.με ολα αυτα καταλαβενετε οτι η εκκολαψη των αβγων ειναι ακατορθωτη για μενα αυτην την στιγμη αλλα στο μελλον ποτε δν ξες τι μπορει να γινει.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχα παρομοια εμπειρια με τα neon καποτε. Ειδα ουριτσες αλλα μια ατυχια με το θερμαντικο σκοτωσε τα μωρα μολις βγηκαν.
Δεν ειναι τοσο δυσκολο να γεννησουν, ειναι πολυ δυσκολο ομως να κρατησεις γονο και θελει καλη οργανωση και προετοιμασια. Δες εδω την αποτυχημενη μου τοτε προσπαθεια για αναπαραγωγη. |
|
||||
|
||||
![]()
Να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να γεννήσουν το πρωί με το πρώτο φως...
άρα καλό είναι να έχεις το νου σου για να προλάβεις καταστάσεις... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδεες για συνδυασμους τετρα | samer | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-04-08 11:06 |
τετρα τεστ gh/kh... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-03-08 10:46 |
πρόβλημα πλευστότητας σε τετρα. | paxh2o | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 29-02-08 16:25 |
Τετρα | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-07-07 00:25 |
μπουενος αιρες τετρα | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-01-07 19:13 |