|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει παιδια... ξεθαρρεψανε...αλλα μαλλον παρα-ξεθαρρεψανε...κυνηγιουνται σαν τρελα! το ηξερα οτι ειναι δραστηρια ψαρακια αλλα ετσι??
σε 60 λιτρα εχω 6 τιγρακια (τπτ αλλο) . πολλα ? μπορω να βαλω αλλο ενα ή δυο να μοιραστει λιγο η επιθετικοτητα? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα πρεπει να ειναι καμμια δεκαρια για να μοιραστει η επιθετικοτητα.
Απο την αλλη, 10 τιγρακια σε 60 λιτρα θελει πολυ ευλαβικη συντηρηση και το ζοριζουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη να βαλω αλλο ενα ? με παιρνει? την πεμπτη που θα ερθουν και τα φυτακια μου θα βαλω και φωτο να τα δειτε!!! νομιζω οτι ειναι μικρα ακομα και δεν μπορω να ξεχωρισω φυλο. αλλα θα δειτε και εσεις οι εμπειροι να μου πειτε!!
|
||||
|
||||
![]()
Αμα βαλεις μονο ενα ακομη ειναι πιθανο μεχρι να προσαρμοστει να το παρουν στο κυνηγι τα υπολοιπα και να το τσακισουν..
Οτι κανεις να το κανεις μια και καλη, μαζι με τα φυτα ωστε να εχουν ολα μαζι να προσαρμοστουν. |
|
||||
|
||||
![]()
και ενημερωτικα...γιαν να μην ανοιγω αλλο ποστ σε ποια συγκεντρωση νιτρικων θεωρειται καλο να αλλαζουμε το νερο?
|
||||
|
||||
![]()
Για παρα πολλους λογους θα πρεπει τουλαχιστον να κανεις 30% αλλαγη νερου καθε εβδομαδα... Με αυξημενη ιχθυοφορτιση θα χρειαστει να πυκνωσεις τις αλλαγες η και να αυξησεις κιολας το ποσοστο αυτο! Γνωμη μου να μην αφηνεις τα νιτρικα πανω απο 20!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτιστικό για ανοιχτό ενυδρείο | N4505 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-12-08 18:16 |
Aνοιχτό ενυδρειο | lion | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-11-08 12:29 |
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις!!!!!! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-01-08 23:13 |