|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Sir, ειδα πως οσα λεφτα και διαθεση να σπαταλήσει κάποιος το αποτελεσμα δείχνει να ειναι το ίδιο... Για το fin rot ( που εχουμε ξανασυζητήσει τι να κάνω?) να το αφήσω ? Φοβάμαι να κοιτάξω το ενυδρείο μπάς και δω κανενα ψαρι να ανασαίνει γρήγορα.... καθε φορά που μετακομίζει κάποιο στο νοσοκομείο δεν βγάζει την θεραπεία.... Η Αλήθεια ειναι πως έχω απελπιστεί βλέποντας τι συμβαίνει και μην μπορώντας να βοηθήσω....
|
||||
|
||||
![]()
Με λιγο συχνοτερες αλλαγες νερου λογικα θα φτιαξει το fin rot, (αν δεν πεφτει ξυλο)...
Το μεγαλυτερο προβλημα στα ψαροφαρμακα ειναι η διαγνωση. Τα περισσοτερα σκευασματα εχουν τοσες πολλες παρενεργειες που στο τελος το ψαρι δεν αντεχει. Αυτος ειναι ο λογος που τελικα καταληγουμε στο αλατι. |
|
||||
|
||||
![]()
Διστάζω στο αλάτι μόνο και μόνο λόγο των φυτών ... δεν έχω δυσκολα φυτά. προχτές πήγα στο σούπερμαρκετ και πήρα αλάτι αγνό χωρίς ιωδιο και βοηθηματα ροής ειναι χοντροκοκο...
Πιστευεις πως στην δική μου περίπτωση το να βάλω 400γρ αλάτι θα με βοηθήσει? Σχετικά με το fin rot ... αλλαγή νερού κάνω κάθε εβδομάδα ευλαβικά 150 λίτρα.... πόσο πιο συχνα να το ΄κανω? και πόσο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βγήκε ο χάρος παγανιά... | Αnti-Alex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-04-09 00:14 |