|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για το φιλο που θελει γεννες.... ασε τα ψαρια να προσαρμοστουν στο καινουργιο τους χωρο, να φτιαξουν το ενυδρειο οπως τους αρεσει και σιγα σιγα θα ερθουν και οι γεννες... δεν πηρες καμια κλωσομηχανη να την βαλεις στην πριζα και να βγαζεις μωρα.... λιγο υπομονη και ολα θα γινουν...
|
||||
|
||||
![]()
καλα ναι σιγουρα κλωσομηχανη δεν εχω παρει... απλα το εθηξα αυτο μηπως δεν παει κατι καλα... και το ποστ το ανοιξα βασικα για να παρω μια γνωμη αν οντως απ τα ψαρια που εχω υπαρχει θυλικο η οχι. ευχαρηστω παντως για τις απαντησεις σας... αν αναγνωριση καποιος ποιο ειναι το θυλικο και αν υπαρχει φυσικα ας μου απαντησει!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ' οτι μπορω να δω απο τις φωτογραφιες σου, εχεις ζευγαρι. Ειναι θεμα χρονου το ποτε θα δεις γεννα.
Πανο, τα convicts τα εχουν πειραξει εδω και παρα πολλα χρονια. Υπαρχουν ηδη σε διαφορες αποχρωσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, οι κιχλιδες σου ειναι Marble convicts. Ειναι το ιδιο ειδος απλα αλλαζει το χρωμα τους.Τωρα για το φυλο τους, μαλλον το μεγαλο ειναι
αρσενικο αλλα οι φωτο σου ειναι χαλια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
OSCAR KAI CONVICT | apolonistis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 17 | 12-02-09 19:35 |
convict | KOKOBAS | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 22-03-08 19:53 |
Convict | CHRISTOS222 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 72 | 01-03-07 08:41 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ CONVICT!!!!!! | ASCCO1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 2 | 20-12-03 22:19 |