|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ήταν!!! ¨¶ντε στην επόμενη περισσότερο κόσμο!!!
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο για το μαγαζί... Ο καφές μετριότατος η εξυπηρέτηση ανεπαρκέστατη και η τιμή υπερβολική (ενδεικτικά αναφέρω πως ο φραπέ είχε 4,6¤). Ίσως θα έπρεπε να ξανασυζητήσουμε το όλο θέμα...
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστουμε Σταυρο. με τα φυτα που εχω παρει απο το Σταυρο, ενα κηπο το γεμιζα
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα μετά από τόσο καιρό. Μου λείψατε...
και Ευχαριστώ φίλε μου Σταύρο για τα φυτά !!!
|
|||
|
|||
![]()
20 άτομα με τέτοιο παλιόκαιρο δεν ήταν κι άσχημα. Ήταν η πρώτη μου φορά και σίγουρα όχι η τελευταία, πολύ καλή ατμόσφαιρα, αν μπορούσαμε να καπνίσουμε κιόλας...
|
|
||||
|
||||
![]()
έτσι ε; το τσιγάρο σου έλειψε; οι ερινύες για αυτό που έκανες στο κακόμοιρο το ψαράκι μου που το μεγάλωνα 3 χρόνια και το σκότωσες σε 3 ώρες δεν σου είπαν τίποτα;
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() με αυτόματη ταϊστρα, ανεμιστήρα με ελεγκτή θερμοκρασίας, φυτά και χαμηλή ροή ![]() το νερό από ένα άνοιγμα πάχους 3-4 χιλιοστών. Από εκεί κατάφερε και πέρασε στον χώρο του φίλτρου, ενώ έλειπα σε διακοπές κι όταν γύρισα τον βρήκα στριμωγμένο ανάμεσα στα σφουγγάρια. Κρίμα κι άδικα πήγε το ψαράκι, ενω ήταν υγιέστατο και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι το πόσο υπέφερε μέχρι να ... ![]() και έχει γίνει τεράστιος, με απίστευτα χρώματα σε πτερύγια και ουρά. Του λείπουν βέβαια οι άλγες σου ![]() Πάντως το (μη) κάπνισμα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |