|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικο!
Εγω νομιζω οτι εχει στην λιμνουλα μεσα νερο και απο πανω εχει βαλει σελοφαν για να φαινεται σαν νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο!! Αν εχεις φαντασια ....
Οσο για τη λιμνη το λεει ο ιδιος About the lake… it is just a piece of Italian alabaster and light from right site.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι και το πιο φυσικο στησιμο,αλλα ειναι πολυ ωραιο!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ενυδρειακι ειναι γεματο με νερο και απλα στη λιμνη εχει βαλει piece of Italian alabaster και με τη βοηθεια του φωτος οπως σας ειπε και ο
georgarask, κανει σαν να φενεται νερο στη λιμνη.! ![]() φοβερο!! ![]() για οσους δε το διαβασατε ειναι μονο μισο λιτρο..! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για οσους δε το διαβασατε ειναι μονο μισο λιτρο..!
![]() απο οτι διαβασα ειναι 5 lt και οχι μισο .. τι να προτο βαλει σε 500 ml νερο??? παντως ολα κι ολα εγω ουτε σε εναν τονο νερο δεν θα μπορουσα να εχω τετοιο αποτελεσμα. αλλα οι σωληνες τα φιλτρα που ειναι βρε παιδια ή δεν χρειαζονται? |
|
||||
|
||||
![]()
πρωτου κανεις παρατηρηση ελενη διαβαζε σωστα.
ο κατασκευαστης octapus εγραψε: "Thanks all … This is my new creation and I am very satisfied because you like it. I forgot to write size of the tank… This is 500 ml (half liter) Someone asked me earlier do I use magnifying glass while I work... No I don’t, but it seems interesting when you take a look through it. " ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μισο λιτρο αν δεις τη φωτο πιο κατω με το φακο διπλα θα καταλαβεις
|
||||
|
||||
![]()
αν και χρειαζεται τεχνη για να γινει κατι τετοιο
εμενα δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα....οπως και καποια που εμοιαζαν με καταρακτες κτλ. συμφωνω οτι ειναι ομορφο αλλα χωρις ψαρια...(θα μου πεις οτι σε μισο λιτρο δεν χωραει και τιποτα)αλλα και 500λιτρα να ηταν δεν θα εβαζα ψαρια.... για να το εχεις σαν διακοσμιση σπιτι σου ναι,αλλα οχι για ενυδρειο..... Υ.Γ. μην με μισησετε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
lake victoria cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:29 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |