|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν βρεξεις Κ___Ο δεν τρως ψαρι λεει μια παλια παροιμια η οποια ισχυει για να ειμαστε σιγουροι για wild caught..
Ομως δεν βρισκω ιδιαιτερο λογο να παει κανεις σε wild caught οταν μπορει να βρει κανεις καθαρες μορφες, οι οποιες καμμια διαφορα δεν εχουν με wild caught. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θελεις το συγκεκριμενο ειδος που ειναι orinocco λυπαμαι αλλα στην Ελλαδα δεν θα βρεις. Ειναι εξαιρετικα δυσκολο για να μην πω ακατορθωτο!!
Οσο για τα υπολοιπα σκαλαρια δεν ειναι δυσκολο. Μπορεις να βρεις και με 15 ευρω απο γεννα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα ο φιλος μας τα εχει βρει ΗΔΗ...
Μενει και να τα δουμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτο με το κατα ποσο ειναι καθαρες ειναι σχετικο και δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος για να καθορισω την καθαροτητα ενος ψαριου. Νομιζω οτι κανενας σχεδον δεν ειναι ικανος να το κανει αυτο εκτος απο τον ιδιο τον εκτροφεα του ψαριου. Επισης ενδιαφερομαι διοτι θελω να στησω ενα οσο το δυνατον πιο βιοτοπικο ενυδρειο με μονο wild caught ψαρια μεσα. Οποτε για οποιον γνωριζει ενδιαφερομαι ακομα! Y.G. Sorry για το spam παλι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τις αντιρρησεις μου για τα wild caught οταν υπαρχουν λυσεις αναπαραγωγης.. κυριως για οικολογικους λογους.
Ο εκτροφεας το μονο που μπορει να κανει ειναι σε μεγαλες αναπαραγωγες να εχει μηδενικο ή πολυ μικρο ποσοστο απο περιεργα ψαρια (χρυσα, μπλε, μακρυπτερυγα κλπ).. Αν δεν εχει μπορει με σχετικη σιγουρια να λεει οτι ειναι καθαρα. Αλλιως χρειαζεται αναλυση dna (που δεν εχω ιδεα ποιο εργαστηριο μπορει να κανει και να αποφανθει για την καθαροτητα του ειδους...) Τι ειδους ψαρια ψαχνεις ακριβως? |
|
||||
|
||||
![]()
Σωτο, περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να δούμε τα Altum. μην μας ξεχνάς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχθες πιγα και πιρα τα 4 που ηθελα.Δεν τα φοτογραφισα γιατι το στρες ηταν αρκετο,οποτε το αφησα για σημερα το απογευμα(αν και σημερα ειναι το κρεβατι του αδελφου μου και τρεχω).........Δεν το ξεχναω ομος!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιγο βιαστικες αλλα δεν προλαβενω για κατι καλυτερο τωρα....
|
|
||||
|
||||
![]()
πο πο σωτο καταπλυκτικα ψαρια.μπραβο!
να τα χερεσαι και σου ευχομαι καλα γεννητουρια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι Orinocco!!!!
Μπραβο σου που τ`απεκτησες και μπραβο σ`αυτον που τα εκανε εισαγωγη. Αν περισσευουν θα ηθελα και`γω μερικα... Απ`το μαγαζι εννοω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως ξεχωρίζει κανεις τα σκαλάρια από τα Altum? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-10-07 21:47 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |
Διαφορά Pt. altum με Pt. scalare | Giwrgos23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-09-06 16:42 |
ALTUM. ξερει κανεις; | captaintakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-02-05 16:40 |
Angelfish Altum | afrodite | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-01-04 01:12 |