|
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτο δε διαφωνω...και τα κριμπς μου σε σκληρο νερο μου δωσαν γεννα...
απλα λεω ποιο ειναι το καλυτερο...
|
|||
|
|||
![]()
φοβερά ψάρια και τα δύο! Αύριο θα πιάσω τα pet-shop να τα βρώ και να δώσω τα γκάπυ.Με το αλάτι που έβαζα για τα γκάπυ πρέπει να το αφήσω κάποιο καιρό ωστε να φύγει τελείως? κάτι άσχετο επειδή έχω γεμίσει σαλιγκάρια τί μπορώ να βάλω να τα τρώει και να κάνει με τις κιχλίδες? ευχαριστώ για την βοήθειακαλό βράδυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι αυτό, τις δικές μου τις χάρισα πριν μερικές μέρες αλλά μερικά μικρά τα έχει ο ¶λκης και απ' όσο ξέρω υπάρχουν ακόμα για χάρισμα
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...93&postcount=8 |
|
|||
|
|||
![]()
οκ έστειλα. Αν έχει να μου δώσει.. thanks
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ρωτησω τα lifalli δε πανε με τα γκαπυ γιατι καπου διαβασα οτι αρκετοι τα εχουν και σε ξενα φορουμ και ολα μια χαρα .και οι γεννες χωρις κανενα προβλημα.κρατουσαν μια μεση σκληροτητα και ολα ηταν οκ.τι λετε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα οχι γιατι τα lifalili δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια αν μπει καποιος στον χωρο τους.
Τα γκαπυ πολλες φορες θα κατεβουν στον βυθο για να τσιμπισουν κανα μεζε,χωρος που συνηθιζουν να κινουντε τα lifa και εκει δεν τα βλεπω καλα,εκτος και αν εχεις ενυδρειο πανω απο 300 λιτρα οπου εκει ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα με ενα ph 7-7.5.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά θα μου δώσει τελικά ο άλκης lifalili. Είναι μικρά μου είπε. Πόσα περίπου να βάλω σε 120L? Αλάτι είχα βάλει για τα ζωοτόκα πρίν απο κανένα μήναθα υπάρχει πρόβλημα? κάπου διάβασα οτι πειράζουν τις γαρίδες ισχύει?πόσο καιρό κάνουν να μεγαλώσουν?κλόουν μπορώ να βάλω?η κάτι για να τρώει τα σαλιγκάρια?έχω πάρα πολλα και μου τρώνε τις ανούμπιες..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να βάλω? | medico | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-03-09 21:53 |
Tι χρυσόψαρα να βάλω; | athina | Χρυσόψαρα | 23 | 11-09-07 11:36 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
να βάλω CO2? | dim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 30-09-04 01:51 |