|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω παρατηρησει οτι πολλα πολλα φραγκα φευγουν για φωτιστικο και αυτο κατ επεκταση φερνει την αναγκη για ενα chiler οποτε θα ελεγα να αρχισουμε δειλα δειλα να την πσαχνουμε και με την τεχνολογια LED... (εγω αυτο εκανα στο δικο μου
![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω στα 150 λιτρα ειχα ολο το καλοκαιρι σταθερα 27 βαθμους με μολις ενα ανεμηστερακι και μαλιστα με θερμοκρασια εσωτερικου χωρου 30+ ![]() Παράθεση:
απλα λεμε οτι το κοστος σε σχεση με ενα αντιστοιχο γλυκου νερου ειναι ενα απλα διπλασιο και σε καποιες περιπτωσεις τριπλασιο.μιλαμε παντα για reef βεβαια και οχι fish only. πανεμορφο το θαλασσινο αλλα με το αναλογο βαθος στην τσεπη ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με 160$ ήρθε στη πόρτα μου και μιλάμε για τρελό φώς. Κινεζικη ποιότητα αλλά σε αυτά τα λεφτά είναι τέλειο Έχει και άλλες διαστάσεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την θερμότητα και την κατανάλωση τα LED μπορούν να βοηθήσουν αλλά θα είναι πολύ ακριβο ένα τέτοιο φωτιστικό!!! Μόνο τα LED κάνουν μια περιουσία. Βάλε ψύκτρες....κυκλώματα οδήγησης....κτλ Για μικρά ενυδρεία ίσως να αξίζει αλλά για πολλά λίτρα δεν ξέρω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για το φωτισμό ενός fish only ή κάτι γλυκού σε μη φυτεμένο ίσως. Σε reef όμως χρειάζεσαι αρκετά LED για να φτιάξεις κατι αξιόλογο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγκεκριμενα που παραθετεις ναι οντως ειναι ακριβα... Και ειναι κατι ανωτερο σε ποιοτητα αλλα η ταινια LED σε ενα nano reef το οποιο δεν φευγει πανο απο 50εκ υψος μπορει να κανει θαυματα...
![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προυπολογισμος | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-08-07 19:36 |
προυπολογισμος ενυδρειου για μονομαχο | sarpijk | Bettas | 16 | 16-01-07 15:05 |
Προυπολογισμος ενυδρειου | ggeos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 12-09-06 10:13 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |