|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Την μετακομιση την σκεφτηκα κι εγω αλλα ειναι αδυνατον αυτη τη στιγμη.Χωρια που ειναι δυσκολο να βρεις σπιτι που να επιτρεπουν να εχεις σκυλο.
Παιζει ομως πιθανοτητα να αγορασω δικο μου σπιτι...θα δουμε, μακαρι να γινει ετσι.Θα ειμαστε τυχεροι και οι 2 μας. Οσο για την Γαλανοματα, μιλαμε για ενα ανεξαρτητο και περηφανο σκυλι. Ειναι τετραπαχη και υγιεστατη και την φροντιζουν αρκετοι. Δεν ειναι ζητιανα, ξερει που μενω αλλα δεν ηρθε να στηθει απ εξω. Της ειπα να μεινει στο στεκι της και εμεινε...φοβερο ε; |
|
||||
|
||||
![]()
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ΕΛΕΟΣ ιδίως αν σκεφτείς κάτι δίποδα σκυλιά που είναι βρωμιάρηδες φωνακλάδες κακοί κουτσομπόληδες ...
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη ειναι η κουκλα !
Πειτε μου , γινεται να μην λατρεψεις αυτα τα ματια οταν συνδυαζονται με τοση εξυπναδα και γλύκα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως είναι πολύ γλύκα!
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ειναι!κριμα να μη μπορεις να την κρατησεις.......
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ για ποιες περιοχες ψαχνεις...αν πεις ισως καποιοι απο εμας να μπορουν να σε βοηθησουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη τυχη σε οτι και να κανεις , καλη τυχη και στην σκυλιτσα !
Μπραβο που τις εδωσες εστω και ενα βραδυ ζεστασια ! Γι αυτο το βραδυ δεν θα σε αφησει για χρονια !!! Γνωμη μου , αν οντως θες να την παρεις καποια στιγμη καντο , μετακομισε και βαλε σαν ορο ...την πληρη ελευθερια , ειναι αδικο για σενα οταν θες κατι τοσο απλο και δεν μπορεις να το εχεις !!! Στο λεω γιατι ενα "φιλακι" απο τον μποξερακο μου μου διωχνει ολη την κουραση ...σε μενα !Φαντασου η γαλανοματα σε σενα !!! Αλλα επειδη ειναι παρα πολυ παλιο το θεμα ....και οπως ειπες μενει στο περιπτερο αν θες , δικια μου προταση ειναι να την πας/πατε μια βολτα απο εναν κτηνιατρο , να της βαλετε ενα σκαλιμπορ , τα εμβολια και αν θελετε και μια στειρωση -επικυνδηνο γιατι μενει στον δρομο-
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το θεμα ειναι οτι στην φαση που ειμαι εγω τωρα πια και με τις πολλες ωρες που λειπω απο το σπιτι , δεν μπορω να την αναλαβω.Για μετακομιση ουτε συζητηση προς το παρον. Θα ειναι κριμα για το ζωντανο να μενει κλεισμενο στο διαμερισμα ολη μερα οταν εγω δουλευω. Εκεινη ειναι ευτυχισμενη που βρηκε καταφυγιο στο περιπτερο (ειναι ανοιχτο ολο το 24ωρο) και παραμενουμε φιλαρακια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρη ιστορια με 2 εικονες | Raven | Bettas | 19 | 02-08-09 14:17 |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |