|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Αλέξανδρε για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου!
Πάντως νομίζω οτι απέχω πολύ από το να αποκτήσω ένα ισορροπημένο ενυδρείο. Πάσχω πολύ και από χρόνο αλλά και από εξοπλισμό. Να σκεφτείς οτι η τελευταία αλλαγή (διαμόρφωση ξύλων & εβδομαδιαία αλλαγή νερου) ξεκίνησε στις 22:30 (αφού κοιμήθηκε για τα καλά η μπέμπα) και τέλειωσε κατά τις 01:00. Όσο για τον εξοπλισμό και ο φωτισμός είναι χαμηλός και το CO2 είναι DIY. ¶σε που το ίδιο το ενυδρείο το θεωρό μικρό και αντι να επενδύσω σε αυτό, θα προτιμούσα αργότερα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Επί της ουσίας: Η ιδέα για moss, δεν είναι άσχημη. Και για τις πέτρες έχεις δίκιο. Θα μπορούσα να σπάσω σε μικρότερα κομάτια κάποια παρόμοια με αυτές που έχω στα αριστερά και να τις βάλω όπως είπες. Μάλλον όμως θα βγούν πολυ κοφτερές και σκέφτομαι μήπως έχω πρόβλημα. Θα φανεί όμως στην πράξη πως θα είναι τα κομματάκια. Για το κρύψιμο του φίλτρου έχω πρόβλημα.Από μπροστά ελπίζω το φίλτρο να καλυφθεί από την Cryptocoryne Undulata. Από την πλευρά όμως της εξόδου, δεν ξέρω τι φυτό θα μπορούσα να βάλω, γιατί εξαιτίας του ξύλου έχω λίγο χώρο για να φυτέψω. Ένα φυτό γρήγορης ανάπτυξης, θα ήθελε συχνά κλάδεμα, ξερίζωμα και ξαναφύτεμα, πράγμα πολύ κουραστικό και δύσκολο λόγω περιορισμένου χώρου. Τελικά ένα ενυδρείο θέλει πάρα πολύ σκέψη. ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |