|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι εχεις ενα συμπλεγμα απο τροφοπενιες λογω νερου απο Α/Ο και αρκετης φυτομαζας, καθως και ισως ελλειψη σε καποια macro. Απο φοσφωρικα πως πας; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() η θερμοκρασια οσο ελειπα ανεβηκε μεχρι και 30 βαθμους... Οσο ημασταν σπιτι με το κλιματιστικο παρεμενε σταθερα στους 26,5 αλλα 3 βδομαδες που ελειπα ξεφυγε το θεμα.... ![]() Παντως το προβλημα ξεκινησε απο την μερα που ανεβηκε η θερμοκρασια στο ενυδρειο δηλαδη απο τοτε που ξεκινησα τις διακοπες μου. ![]() Φυσικα ολα φτιαχνονται και δεν ανυσηχω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!
![]() το ενυδρειο πλεον διαθετει CO2... ναι καλα ακουσατε! χθες το απογευμα περασα απο το ΑΖΟΡΕΣ και προμηθευτικα μπουκαλιτσα 2Kg, bubble counter, ηλεκτροβανα, μπαρομετρο κτλ κτλ κτλ... η διαχυση θα γινετε με εναν επιπλεον κυκλοφορητη που αγορασα για αυτο το σκοπο και προς το παρον παρεχω στο 200λιτρο ενυδρειο μου 80 CO2/min. Οι λαμπες του ενυδρειου ειναι 3χ39w Silvania και 1 aqualight 6000k. Στο ενυδρειο ζουνε ενα κοπαδι 34 ροδοστομων, 5 νεον, 1 τετρα και 3 γαριδουλες. ![]() Ακομα υπαρχουν αρκετα ηδη φυτων οπως: Eleocharis acicularis, Ceratopteris thalictroides, Hygrophila polysperma, Echinodorus x barthii, Anubias barteri var. nana, Nymphaea lotus (zenkeri), Bacopa monnieri, Vesicularia dubyana. (Το τελευταιο μαλιστα εμφανιστηκε απο μονο του πανω στο ξυλο με την ανουμπια και δεν ξερω το πως ![]() Συντομα θα σας ανεβασω ενα βιντεο και περιμενω τα σχολια σας τα οποια σιγουρα θα με βοηθησουν παρα παρα πολυ! http://www.youtube.com/watch?v=xypOh2zO034&hd=1 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 29-12-10 στις 01:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με διοξειδιο και την απαραιτητη φροντιδα θα εκτοξευθει η αναπτυξη των φυτων σου.
στο βιντεο φαινονται υγιεστατα. απλα πρεπει να παρουν μποι για να δειξουν. να εισαι προετοιμασμενος παντως οτι οι εχινοδωροι γινονται θηρια....εχεις καποιους αρκετα μπροστα που μπορει να "μπουκωσουν" το σκηνικο. αλλα βλεπεις και πραττεις. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το εχω στο νου μου Πανο, ναι! το γρασιδι θελω να αρχισει να απλωνει σε ολο το μηκος μπροστα και φυσικα τα φυτα που εχω βαλει πισω να φτιαξουν ενα ωραιο σκηνικο... Σκεφτηκα βεβαια για για μος στο πισω μερος αλλα ειναι υπο σκεψη ακομα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://youtu.be/uVV4-CXhY7E?hd=1
Οπως μεγαλωνουμε εμεις και ομορφαινουμε ετσι και αυτα με το καιρο μας δειχνουν την ομορφια τους! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 200 λιτρων | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 25-04-09 20:13 |
Το νεο project 60 λιτρων ! | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 47 | 26-10-08 20:25 |
Ενυδρειο 30 λιτρων | BufferPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-05-08 23:09 |
Cayman 60 Professional - Κοινωνικο 75 λιτρων | Old_Trafford | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-01-08 17:27 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |