|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η ενοτητα των αρχαριων γλυκου νερου ειναι γεματη χρησιμες πληροφοριες και υπομνηματα.κανενας ομως δεν κανει τον κοπο να ψαξει λιγο και να χρησιμοποιησει την αναζητηση. ο καθενας θελει μια απαντηση κομμενη και ραμμενη στα μετρα του. απο ορους,ορολογιες,ερωτησεις,επεξηγησεις,απαντησεις και ετοιμη τροφη αλλο τιποτα. sos,mayday,ick,bacterial bloom κ.α. ειναι μονο μερικα απο τα πανικοβλητα θεματα που πεφτουν καθε μερα επειδη κανενας δεν εκανε τον κοπο να ψαξει.ισα ισα μιας και οι ερωτησεις αυτες στις πιο πολλες περιπτωσεις εχουν απαντηθει πιο παλια αν καποιος ψαξει θα παρει και πιο γρηγορα απαντησεις απο το να περιμενει να απαντηθει το θεμα του.... γνωμη μου ετσι.. paludarium.......????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θα μου άρεζε η ιδέα να έχω τη δυνατότητα να έχω μια λίστα με favorites του GAB που τα θεωρώ χρήσιμα ή τεσπά θέλω μια πιο εύκολη πρόσβαση σε αυτά, χωρίς να επιβαρύνω τα favorites του browser...
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δε κανεις μια λιστα στο "θεματα που παρακολουθειτε"?..εκει θα βαλεις τα θεματα που σε ενδιαφερουν για να τα εχεις παντα διαθεσιμα χωρις να τα ψαχνεις...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόταση για 20 λίτρα | mparmpounas | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 01-05-07 11:41 |
Πρόταση για κατοίκους! | guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-09-06 18:05 |
Πρόταση για επιλογή φυτού | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-07-06 12:20 |
Πρόταση για γλύφτη | thediscusman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 04-08-05 17:30 |
Πρόταση για σαλιγκαροφάγα ψάρια | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 02-11-04 17:42 |