|
|
||||
|
||||
![]()
και σου χω και άλλο...
μετα αοπο αυτο που έπαθα κανω τρελό ελεγχο σε όλα τα ψαρια.... και στα σκαλαρια μου τα δυο που πλακωνονται πιο πολύ η μια πλευρα απο τα πτεριγια τους ειναι φαγωμένη... και παγώνω...fin rot???? πες μου την γνώμη σου κατα τα άλλα δειχνουν μια χαρά....
|
||||
|
||||
![]()
... δεν μεμ βλέπεις τωρα που δαγκώνω τα νυχια μου απο αγωνία...
|
||||
|
||||
![]()
Πλακωμοrot πρεπει να ειναι..
Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις τιποτε αν ειναι αποτελεσμα καυγαδων. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Netblues σε ευχαριστω πάρα πολύ!!!!!! Το φιν ροτ πως ειναι? και επίσης τα μπάλουν ποια ειναι? Τ αστρογγυλα ειναι ramirezi?
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που εχεις θα μπορουσε να ειναι και αποτελεσμα finrot, που ομως ειναι μικροβιακης και οχι πλακωτικης προελευσης. Φυσικα, οταν το πτερυγιο πληγωθει, ειναι επιρεπες σε μικροβια, αρα και κανονικο finrot. Γενικοτερα το finrot αντιμετωπιζεται με αριστες συνθηκες ποιοτητας νερου, δλδ συχνες αλλαγες και optimal συνθηκες για τα ψαρια, δλδ χαμηλες σκληροτητες και ph.
Απο τις φωτο ολα ραμιρεζι τα βλεπω. Τωρα αν ειναι κανενα πιο χοντρουλο τι να σου πω. Η εφευρετικοτητα των petshop ειναι για πολλες κλωτσιες ομως.... |
|
||||
|
||||
![]()
Να πάρω φάρμακο?
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί? τα βαρεθηκες και θες να αλλαξεις ψαρια?
ΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ramirezi. | Raven | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 13-03-10 18:51 |
ramirezi | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 11:57 |
Ramirezi | kill_bill | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 18-03-08 17:48 |
RAMIREZI | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 12-02-05 21:17 |
RAMIREZI | ΙΧΘΥΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 11-03-04 01:14 |