|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα αυτα δεν φαινονται καπως μεσα σε τοσο μικρο ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί σε μεγαλύτερο? πχ 500L με σωλήνες Φ35 πώς θα φαινόταν ??????????
κομψότερο λόγο του όγκου του ενυδρείου !!!!!!!!!!!!!!!!! μόνο με durso θα ήταν ............Συχωρέστε με αν κάνω λάθος είμαι δεκτικός σε κάθε άποψη. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 500 λιτρα σιγουρα εχεις περισσοτερες επιλογες να κρυψεις κατι απο οτι σε 60.
Απο την αλλη, sump κανουμε συνηθως σε μεγαλα ενυδρεια, οταν ο ογκος της απαιτουμενης φιλτρανσης αρχιζει και ειναι προβλημα για εξωτερικα φιλτρα. 60 λιτρο με sump ειναι απλως ολιγον overkill. Απο κει και περα δεν υπαρχει σωστο ή λαθος, ουτε υπαρχει καποιο αλλο προβλημα με αυτο που εχεις κανει. Αν εσενα σαρεσει και προτιμας να φτιαξεις ντουλαπι με ηχομονωση για το θορυβο, και παλι δεν υπαρχει κανενα προβλημα, εχουμε χασει ομως την οπτικη γωνια της πρακτικοτητας. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο στο θέμα της πρακτικότητας αλλά είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν πολύ οι κατασκευές και εξάλλου αφού μπορώ να φτιάξω κάτι μόνος μου περνώντας καλά και δημιουργικά γιατί να πάω να το αγοράσω και εξάλλου μαθαίνω για μελλοντικό ενυδρείο της τάξης των 400 L και πάνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνουμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχειληση... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-11-07 08:57 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |