|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει νοημα να αναφερεται κανεις στο ph του νερου οσμωσης.
Για να βγαζει ομως GH 4, KH 2 μαλλον ειναι στα ορια της. Παιξε λιγο με το νερο της αποχευτεσης. Παντως με αυτες τις τιμες, για να πεσει το Kh μαλλον πρεπει να βαλεις σκετο νερο οσμωσης. Υπαρχει περιπτωση το χαλικι σου να μην ειναι ουδετερο? |
|
|||
|
|||
![]()
...πες μας και με τι τεστ εγιναν οι μετρησεις σου..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γενικα το θεμα του αλλαγης του ph ειναι λιγο δυσκολο γιατι εχει την ταση και αντιστεκεται στις μεταβολες.παντως αυτο με το χαλικι ελεγξε το.επισης η οσμωση επρεπε να σου δινει μηδενικες σκληροτητες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ριξει το KH, μια χαρα θα πεσει και το Ph. Η οσμωση αμα περνει νερο "πετρα" δεν βγαζει απαραιτητα 0.
|
|
||||
|
||||
![]()
1.Όλες οι μετρήσεις έγειναν με υγρά τεστς από set box της sierra
2. Παράθεση:
3. Παράθεση:
Συμφωνώ με την ιδέα του 100% νερού από Α.Ο. αλλά να προέρθει από σταδιακές αλαγιές, της ρουτίνας, 30% κάθε εβδομάδα, σωστά; 3.Για το χαλίκι που τόση σημασία δώσατε(ενώ εγώ αδικαιολόγητα όχι) θέλω να σας καταθέσω ότι έχω ένα υπόστρώμα με χώμα(λίπασμα για φυτά,δεν θυμάμε πιό ακριβώς τώρα) και το βασικότερο πάνω από αυτό έχω ψιλό χαλίκι από θάλασσα επεξεργαμένο πριν μπει μέχρι αηδίας (χρλώρια,πλήσημο,βράσημο,εκθεση στο ήλιο κ.τ.λ) 4.Τέλος η βασική δικόσμηση είναι από τραγάνε (ξέρετε,αυτές οι μυστήριες αλλά πανέμορφες πέτρες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους σας.
|
||||
|
||||
![]()
Το χαλικάκι από την θάλασσα είναι κατά πάσα περίπτωση ασβεστολιθικό, οι δε τραγάνες είναι σίγουρα τίγκα στο ασβέστιο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τετοιο χαλικι και τραγανες, οτι και να κανεις δεν προκειται να πεσει με τιποτε.
Καθως το ph πεφτει, το χαλικι θα αρχισει να διαλυεται κρατωντας ΚΗ και Ph στο υψος τους. Τι ψαρια εχεις μεσα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πρακτικά αυτό σημένει ότι δεν θα κατέβει το ph; Υπάρχει λύση χωρίς να αφερεθουν οι τραγάνες; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς Mod-Admin | smoof | Greek Aquarist's Boards | 3 | 19-07-06 01:25 |