|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
H αυξηση του φωτισμου να γινει με προσοχη και σταδιακα, αλλιως θα βγουν οι αλγες και θα σε κυνηγανε !
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταδιακά λίγο δύσκολο....ανάβω για 4 ώρες, κλείνω για 1 ώρα και μετά ξανανάβω 4 ώρες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν λες με ποιο τροπο θα αυξησεις τα watt. Θα προσθεσεις κι αλλες λαμπες ή θα αντικαταστησεις τις υπαρχουσες;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από 22 watt σε 55 watt. Έχει ήδη μπει πάνω από το ενυδρείο το φωτιστικό. Με τα 22 watt έτρεξε 10 μέρες... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- και φυσικά όταν έλεγα μπουμπούνισε το δεν εννοούσα μια φυσαλίδα / sec αλλά παραπάνω ανάλογα με τις αντοχές των ψαριών σου και τις ανάγκες των φυτών σου (που σίγουρα είναι μεγαλύτερες από τις αντοχές των ψαριών) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 22-08-09 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
και φυσικά όταν έλεγα μπουμπούνισε το δεν εννοούσα μια φυσαλίδα / sec αλλά παραπάνω ανάλογα με τις αντοχές των ψαριών σου και τις ανάγκες των φυτών σου (που σίγουρα είναι μεγαλύτερες από τις αντοχές των ψαριών) ![]() Τα ψαράκια που ζουν στο ενυδρείο είναι: 8 blue tetras Boehlkea fredcochui 8 neon tetras paracheirodon innesi 2 amano shrimps 3 otocinclus vittatus 54 lt + cuba (11 pots) πόσο μου προτείνεις να βάλω το διοξείδιο, χωρίς να επηρεάσω τα ψάρια μου? |
|
||||
|
||||
![]()
άστο όπως έχει τώρα και ανέβασε σιγά σιγά λίπασμα, φως και co2 ανάλογα με τα φυτά σου. η cuba είναι γνωστό ότι όταν πάει καλά βγάζει μπουρμπουλήθρες, οπότε άμα δεις κάτι τέτοιο είσαι καλά φαντάζομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια σημεία της cuba είχαν μπουρμπουλήθρες την περασμένη Κυριακή....
Μόνο για μια μέρα.... Πάντως πάει καλά. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω παρατηρήσει σημεία σαπίσματος, κίτρινα φύλλα κτλ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου sos, έχω γεμίσει πράσινη τριχοειδή άλγη μόνο επάνω στην cuba.
Οι πέτρες και το υπόστρωμα είναι πεντακάθαρα.... Είναι 2 εβδομάδες τώρα αυτή η κατάσταση. Το σαββατοκύριακο αφαίρεσα αρκετή με τσιμπίδα, αλλά μεγαλώνει ξανά... συμβουλές? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
otocinclus | theodor72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 23-03-10 14:13 |
Otocinclus | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-03-08 20:39 |
Γέννα Otocinclus | tsikis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 74 | 11-07-07 01:50 |