|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τις 2 τελευταιες κατηγοριες που λεει ο Σπυρος ας επιλεγει ο καθενας οτι θελει...δε μπορει να ειναι ολοι τρελλαμενοι με τους βιοτοπους....αν τα ψαρια περνανε καλα τοτε για μενα ειναι ολα οκ....οποιος θελει να το ψαξει παραπανω για να κανει βιοτοπο τοτε μπραβο του και το ενθαρρυνω..αλλα ποτε δε θα κριτικαρω καποιον επειδη δεν εκανε πιστη αναπαρασταση...
αυτο που δε θα ηθελα να συμβαινει ειναι η πρωτη κατηγορια.. gefior ειδες αληθεια τις βιοτοπικες καταδυσεις?? μπορει να εβλεπες τα τουβλα με αλλο ματι....
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω.
Απο τη στιγμη που δεν κανει κακο καποιος στα ζωντανα, η διακοσμηση κλπ του ενυδρειου του ειναι δικο του θεμα. Θα πρεπει να ειναι ετοιμος ομως και για αρνητικα σχολια (λογω ακριβως αυτης της ιδιοτυπης εμφανισης) οταν ζηταει δημοσια τη γνωμη αλλων, για το θεαμα του ενυδρειου του.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω και εγω.....
Σαφως και θα πρεπει να παροτρυνεται το "βιοτοπικο" ενυδρειο.....ομως δεν γινεται και να του το επιβαλλουμε με το ζορι.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω σκεφτει ομως μια αλλη σουπερ τρουπερ γα...τη ιδεα. Λεπτομερειες δεν λεω απλως σας λεω οτι ειναι αιωρουμενη κατασκευη, δηλ τα ενυδρεια aquatlantis εχουν δυο κοντρες πανω δεξια και αριστερα αρκετα φαρδιες και εκει θα στηριξω την κατασκευη μου, η οποια δεν θα ειναι πανω απο 5-6 κιλα. Φυσικα θα καταλαβατε απο το βαρος οτι δεν ειναι απο πολυουρεθανη, τωρα ο πατος του ενυδρειου μου θα ειναι ολος pure sand, θα παιζουν μπαλλα οι κιχλιδες μου, οχι σαν το ΠΑΟ. Εννοειται οτι τα πλακακια η το φελιζολ η το daw ειναι περιττα και αχρηστα. Αν μπορειτε να φανταστειται τη λιμνη Malawi αναποδα αλλα σε Dada-ιστικη εκδοχη, καπως ετσι θα μοιαζει το ενυδρειο μου. Να'σαι καλα Tolis μου εβγαλες το καλλιτεχνικο μου, και πανω απ'ολα γηινα χρωματα και πολλες τρυπες. Τελος δεν προκειται να αποκαλυψω κανενα αλλο μυστικο και ουτε σε pm θ'απαντησω.
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ ότι όλο και πάντα θα υπάρχει κάποιος ποιο απαιτητικός-αυστηρός χομπιστας από έναν άλλων.
Αν γυρίσω και πω εγώ ότι βιοτιοπικό μπορεί να είναι μονό μια εσωτερική λίμνη μερικών χιλιάδων λίτρων!!!. Και όλα τα ενυδρειακια είναι απλά κουβάδες με μερικές πέτρες!!!! Νομίζω ότι θα το σεβαστούν κάποιοι.. Και κάποιοι θα πουν ένταξη ρε φίλε έχουμε λίγα λίτρα αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο όσο γίνετε. Ο καθένας έχει αλλά κριτήρια του βιοτόπου στο μυαλό του. ![]() Νομίζω ότι όσοι κάνουν βιοτοπικό προσπαθούν για το καλύτερο, και δεν επαναπαύονται. ![]() ![]() Αν κάποιος βαριετέ να αναζητήσει βιντεακια από τους βιοτόπους και αρκείτε να αντιγραφή ένα στήσιμο ενυδρείου από κάποιων άλλων , μετά ένας άλλος θα αντιγράψει το αντίγραφο και πάει λέγοντας. Εν τω μεταξύ για χιλίους λογούς, ο κάθε ένας θα έχει βάλει την δικιά του πινελιά. Οπότε μετά από μερικές αντιγραφές το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφοροποιημένο από το αρχικό. ![]() Το φόρουμ είναι εργαλείο αλλά δεν είναι και μαγικό κουτί. ![]() Συμβουλή μου είναι. ![]() 1 μπαίνεις σε ένα φόρουμ ρωτάς ψάχνεις αποφασίζεις τι ψαριά θες να πάρεις. 2 ψάχνεις είτε για βίντεο είτε για εικόνες να δεις πως είναι τα ψαριά στη λίμνη που ζουν στην φύση. 3 ξανά γυρνάς στο φόρουμ και ρωτάς ότι απορίες σου έχουν δημιουργηθεί από τα βίντεο που ειδές. Το (2) δε το κάνει σχεδόν κανείς. Και ο λόγος είναι ότι ………είμαστε άνθρωποι (παπαγάλοι) που ότι βλέπουμε αντιγραφούμε αδιαφορώντας αν είναι σωστό. Τόπε τοπε ο παπαγάλος. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης η πορεια των "βιοτοπικων καταδυσεων" επισφραγισε οτι πολλοι διψουν να μαθουν κατι παραπανω για τους βιοτοπους των ψαριων-οπως επισης και τα υπολοιπα σεμιναρια που γινονται καθε τοσο. τελος τα ολοενα και σωστοτερα στημενα ενυδρεια δειχνουν την εξελιξη στην κατευθυνση αυτη. φυσικα δεικτης δεν ειναι οι εντελως αρχαριοι που μαθαινουν το στρωσιμο..αλλα οι λιγο πιο εμπειροι χομπιστες. και φυσικα και οι αρχαριοι λιγο αργοτερα αν δεν αφησουν το χομπυ θα ακολουθηουν την ιδια πορεια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από υλικό στην κατοχή μας, άλλο τίποτε....! Δόξα το Θεό, το διαδίκτυο είναι εδώ και αγοράζεις ότι θέλεις. Αγγλικά να γνωρίζεις μόνο και είσαι Κύριος με κεφαλαίο. Αλήθεια Βασίλη, τόσο καιρό εδω μέσα, αυτό πιστεύεις για τα φόρουμ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δημιουργια ταπητα | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 13-04-08 21:20 |
δημιουργια δημοσκοπισης | orck | Greek Aquarist's Boards | 1 | 14-02-08 16:49 |
Δημιουργια Background | spookie | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 28-09-07 08:47 |
ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ | ΓΙΩΡΓΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-05-04 19:11 |