|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος το είχε κάνει εδω. Ψάξε στο φόρουμ και θα δείς και τις φωτογραφίες απο το όλο πράμα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως τι φυτά θα μπορούσα να βάλω και τι είδους φίλτρου θα χρειαστώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33242
δες εδω... απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξουν τα χρυσοψαρα κυριως το καλοκαιρι(χειμωνας=θερμοστατης), αυτο εξαρτατε και απο τις θερμοκρασιες που εχετε και το μερος που θα το βαλεις(απευθιας εκθεση στον ηλιο, κ.α.) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παρα πολύ καλές πληροφορίες, ευχαριστώ πολύ. Αρχικά το είχα σκεφτεί σαν μια παλαβή ιδέα αλλά τώρα μου φαίνεται εφικτό.... ![]() Θα κάνω την αρχή και θα τα ξαναπούμε σύντομα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας περισσότερα για το πώς το σκέφτεσαι. π.χ. πόσα λίτρα περίπου, βάθος, πού θα βρίσκεται, ο ήλιος.... τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ώστε να κάνεις κάτι καλό.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτά ώς πρός τον εξοπλισμό, τώρα για την τοποθεσία θα είναι σε μπαλκόνι με τέντες και θα προσπαθήσω να το καλύψω με κάποιο τούλι. Αυτά.. πές τε μου την γνώμη σας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλο μου φαινετε αλλα αν δεις το ενυδρειο μου ειναι 160 λιτρα και εχω μεσα fluval305 1000l/h & 650l/h και δεν φτανει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντος αν εχεις χωρο στο μπαλκονι μια που θα το κανεις βρες ενα πλαστικο κουτι αρκετα μεγαλητερο.... εκμεταλευσου τον χωρο που εχεις... οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλα.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα | garfield | Χρυσόψαρα | 42 | 18-02-10 21:18 |
χρυσόψαρα sos | duaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 29-01-09 13:56 |
χρυσόψαρα ή τι; | garfield | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 17-04-07 12:00 |
'Εχω 2 χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-03-05 13:56 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |