|
|
|||
|
|||
![]()
Ταϊζω Tropical Malawi, Tropical Cichlid Gran, Tropical Spirulina Granulat και Tetra Vegetable Pro. Από μια τροφή ανά μέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ σε ψαρια malawi δεν εχω ακουσει ποτε. Ειναι κατι το πολυ σπανιο και τις περισσοτερες φορες εμφανιζεται σε ψαρια ασιατικης καταγωγης...
Στα Χανια ειχαμε ενα κρουσμα πριν απο 1 1/2 χρονο απο colisia lalia. Eυτυχως η κοπέλα παρολο που ταλαιπωρηθηκε για κανενα 2μηνο σε γιατρους πλεον ειναι μια χαρα..... Στα ψαρακια του ενυδρειου της βεβαια απο οτι ξερω εγινε προληπτικη ευθανασια...... |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδαι εγω εχω μια μελανοταινια με φουσκωμενη ελαφρως την κοιλια και εχει και 2 ελαφρως μαυρα εξογκωματακια!
υπαρχει περιπτωση να προκειται για φυματιωση? με τρομαξαται τωρα! ------------------------- υπαρχει καποια φωτογραφια για να μπορεσω να καταλαβω για να δω αν ειναι οντως αυτο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andst87 : 13-08-09 στις 02:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μοιαζει με fish Tb. Αλλα και να ηταν και παλι δεν υπαρχει λογος πανικου.
Βασικες αρχες υγιεινης ειναι αρκετες, |
|
||||
|
||||
![]()
μα καλα πως γινεται να κολησει ο ανθρωπος ασθενειες απο τα ψαρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ειναι η μοναδικη ασθενεια που μπορει να μεταδοθει απο ψαρια σε ανθρωπο.
Ειναι ομως πολυ σπανιο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fish Only | ΔΗΜΗΤΡΗΣ43 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-12-08 00:25 |
rio 125 fish only | mixalis | Fish Only | 7 | 22-11-08 15:38 |
fish only | ginodim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 66 | 29-03-07 11:10 |
SOS...Τι αρρώστια είναι;(Tuberculosis/FishMB) | charpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 07-03-05 18:46 |