|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως υποσχέθηκα, θα συμμετάσχω και εγώ με 1 φώτο λουλουδιών από τη λίμνη μου. Πρόκειται για ένα καθαρά τροπικό είδος νυμφαίας, το Empress waterlily, το χρώμα του λουλουδιού του μπλε-μωβ. Αν και το λουλούδι δεν είναι κόκκινο, εντούτοις έχει από τα ομορφότερα φύλλα στην οικογένεια των νυμφαιοειδών, γιατί συνδυάζουν το φωτεινό και σκούρο πράσινο με έντονες μεγάλες πινελιές κόκκινο. Περισσότερες πληροφορίες για το υβρίδιο αυτό θα δείτε εδώ. Θεωρώ σημαντική την επιλογή αυτού του λουλουδιού, γιατί είναι η δεύτερη χρονιά που απολαμβάνει τη ζωή στη λίμνη μου χωρίς να πάθει οτιδήποτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Συγνώμη και πάλι για την ποιότητα της φωτογραφίας μου.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NO2 στο κοκκινο!!! | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-02-08 20:58 |
Κοκκινο ματι.. | boom | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-01-08 09:34 |
Κοκκινο σημαδι.sos | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-01-07 18:19 |
το κοκκινο πρασινο | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 20-09-06 09:50 |
Πετρες συγκεκριμενες ή οτι μας αρεσει? | kostas_k | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-04-06 09:37 |