|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς όπως τα είπε η Marly, αλλαγή νερού και αλάτι (ενυδρειακό ή τυροκομικό)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω παιδια θα γινει η αλλαγη νερου και μετα θα μπει και το αναλογο αλατακι ... Το μονο κακο ειναι οτι μας επεσε πανω στις διακοπες ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα
Αρχισα καποια θαραπεια με αλατι , αλλα δεν βλεπω καποια καλυτερευση ... σας βαζω μια photo να το δειτε και εσεις πως ειναι το ενα του ματι και να μου πειτε ... Διαβασα οτι μπορει να ειναι και σκουλικι μεσα στο ματι . |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει και κόκκινα βράγχια, μαύρο χάλι το ψάρι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα βρανχια του δεν ειναι τοσο κοκκινα που φενονται στην photo , αλλα μια κοκκιναδα την εχουν !! Τι πρεπει να κανω ? Γιατι μου φενετε αυτο το ψαρακι εξαρχης δεν ηταν και πολυ καλα ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου θυμιζει pop eye κοιτα εδω η ψαξτο! Αν θες συμπληρωσε τη φορμα με τις ασθενειες να υπαρχει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη! Αλατι και κανε το σταυρο σου! Καλο θα ειναι να το απομωνοσεις σε καραντινα για θεραπεια! Οντως φαινεται χαλια και νομιζω και ειναι long fin molly??
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα , τελικα ξεκινησα θαραπεια με αλατακι και μπορω να πω οτι η κατασταση ειναι καπως καλυτερα με καμια αλλαγη προς το χειροτερο , και θα ελεγα και λιγο καλυτερα , περιμενω να περασει και δευτερη βδομαδα για να ειμαι σιγουρος οτι εχω σιγουρα αποτελεσμα . Ανθρακας σε αυτες τις καταστασεις για καθαρισμο του νερου προτινεται ?
Ευχαριστω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ MOLLY | kalymnos7 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-03-09 21:18 |
help για molly! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-12-08 00:02 |
Dalmation Molly | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-01-08 11:50 |
Molly σε ενδιαφέρουσα | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 7 | 24-05-07 07:22 |
Πρόβλημα με Molly | torm | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 28-01-05 23:20 |