|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου πω την αληθεια Θαναση μου...πριν λιγες ωρες το παρελαβα δεν ειχα χρονο ουτε τις οδηγιες να δω οποταν θα το ψαξω και θα σου πω.
Το μονο που ξερω ειναι οτι σε νερο ειναι χωριτηκοτητας 200 λιτρα. Παντως με τα υλικα μπορεις να παιξεις οπως θελεις με πολλους τροπους. Αντλια δεν εχει και μαλλον παω για δευτερη. ------------------------- Λοιπον....Αν εχω διαβασει σωστα το καθε καλαθι χωραει 20 λιτρα βιολογικου υλικου. Παντως το ενα εχει μεσα 120 βιοσφαιρες και απο οτι βλεπω χωραει κι'αλλες. Απο κει και περα παιζεις οπως θες συμφωνα με τις απαιτησεις της λιμνης. ------------------------- Οχι pouritane μου. Προφιλτρο θα ειναι το παλιο. ![]()
MY POND ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 04-08-09 στις 00:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε το δώρο μου | chemical mac | Bettas | 12 | 23-01-09 14:00 |
Μηπως ηρθε η ωρα? | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-03-08 11:12 |
Ηρθε η ωρα για κολυμπι στα βαθια | glazar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 77 | 10-03-08 21:46 |