|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως βλεπεις στο ποστ 44 προσπαθησα να βοηθησω γιατι δε μου στεκει λογικα να τα ρουφηξει ενα φιλτρο με σφουγγαρι....ζητησα πληροφοριες για το τι φιλτρο εχεις και η απαντηση σου ηταν
Παράθεση:
κανεις δε τα ξερει ολα...απλα καποια πραγματα ειναι 1000 φορες δοκιμασμενα ειτε για την ορθοτητα ειτε για το σφαλμα τους... αντιπαρερχομαι και τις επομενες απαντησεις σου και σου λεω πως οπως και να εχει λυπαμαι για τα ψαρια σου...μονο δινοντας πληροφοριες μπορεις να λυσεις το προβλημα... αν επιμεινεις να τα μεγαλωνεις στο μπουκαλι...τοτε καλη τυχη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 03-08-09 στις 11:17 |
|
||||
|
||||
![]()
αφου οτι σας λενε δεν πιστευετε...!εγω τοσο ηλιθιος ειμαι δηλαδη που δεν καταλαβαινω αν τα ρουφηξε το φιλτρο...? αφου καθαρισα το φιλτρο και τα βρηκα σφηνομενα στο σφουγγαρι..!το φιλτρακι ειναι το πιο μικρο που βρηκα για 10 λιτ
|
|
||||
|
||||
![]()
Eγω νομιζω οτι ψωφησαν(εφαγαν και μεγαλη ταλαιπωρια στο μπουκαλι) και μετα τα ρουφηξε το φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με το φωτη....
πολυ μικροτερα μωρα δικα μου νεογεννητα και δε τα ρουφαει το hang on φιλτρο μου που ειναι για 50 λιτρα και δεν εχει και σφουγγαρι στην εισοδο... προφανως πεθαναν απο τηνταλαιπωρια και φυσικα κατεληξαν στο φιλτρο... για ασφαλεια και να εισαι σιγουρος αν δε πιστευεις εμας τυλιξε την εισοδο του φιλτρου σου με ενα τουλι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα χαιρω πολυ..ηδη το χω τυλιξει...παντως στεναχωρηθηκα πολυ γιατι αυτα ηταν 2 γεννες και τα περιμενα πως και πως..τελος παντων ευχαρηστω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα δείς που σύντομα θα έχεις και άλλες γέννες και δεν θα ξέρεις τι θα τα κάνεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι....!τωρα τελευταια αργησαν να γεννησουν και ηθελα να τα κρατησω...υπομονη μεχρι την επομενη γεννα
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως είσαι λίγο άδικος με όσους σου απάντησαν. Σίγουρα δεν τα ξέρουμε όλοι όλα, αλλά το να βγάλεις τα μωρά απο το μπουκάλι είναι το αυτονόητο.
Το ότι βρήκες τα περισσότερα μωρά στο φίλτρο (και λυπάμαι γιαυτό) είναι ένα θέμα που όμως δεν έχει σχέση με την συμβουλή του να τα βάλεις σε ένα ενυδρειάκι να μεγαλώσουν σωστά.Κάτι άλλο είναι το πρόβλημα. Καλού-κακού βάλε τούλι γύρο από τις γρίλιες του φίλτρου. Συμφωνώ και γώ με το Φώτη
|
|